ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-общи Балканкерамик
Балканкерамик
Балканкерамик
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Бетонни изделия
Покривни принадлежности
Елементи от бетон за покрив
Услуги
Продукти
дейност: Строителни материали / Строителни материали-общи
населено място: град София / Нови Искър
Адрес: ул. Заводско шосе 52
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОИЗВОДСТВО КАРТА

Балканкерамик - Производство на бетонни изделия в София

Балканкерамик град София е с основна дейност производство и търговия на бетонови изделия. Ние предлагаме: аксесоари за покриви, оградни блокчета и колове.

Фирма Балканкерамик е с предмет на дейност производство на бетонни изделия в град София. Компанията предлага в търговската мрежа: аксесоари за покриви, оградни блокчета и колове, тротоарни плочи.

Производство на бетонови изделия от фирма Балканкерамик град София

Фирма Балканкерамик, произвежда и предлага в търговската мрежа, разнообразие от качествени бетонни изделия. Заводът за производство на изделията се намира в град София. При нас ще намерите: градински, пътен и магистрален бордюр, пътна ивици и други продукти. Бетонните изделия на Балканкерамик, притежават висока и доказана издръжливост.

Аксесоари за покриви от Балканкерамик град София

Балканкерамик предлага на своите клиенти различни видове керамични покривни аксесоари. Те са необходими за дългият и надежден живот на покрива и допълват изграждането на покривната система. В продуктовият каталог на компанията ще намерите: вентилиращи ленти, летводържачи, скоби за каци, алуминиева улама, прозрачни керемиди, вака флекс, гребени против птици и много други елементи.

Оградни блокчета и колове от Балканкерамик град София

В производствената гама на Балканкерамик ще намерите широк спектър от оградни блокчета и колове. Всички продукти са разнообразни по форма, повърхност, цвят и размер. С голямата палитра размери и цветове на блокчетата и колове, успяваме да задоволим множество потребности и вкусове. Изделията отговарят на всички изисквания по БДС и са изработени от висококачествени материали

Завода за производство на предлаганите от нас продукт е оборудван с съвременна техника и разполага с автоматизирана линия за производство на бетонни керемиди и аксесоари. Изделията, произведени от Балканкерамик са в съответствие с всички необходими стандарти по БДС, европейски система и норми по качествен контрол ISO 9001-2008. Материалите, които използваме в производственият процес ( пясък, цимент, химически добавки, оцветители ) се доставят от водещи производители, придружени със свидетелства за качество и декларации за съответствие.

Ключови думи:
Производство бетонови изделия София, Аксесоари покриви София, Оградни блокчета София, Оградове София, бетонни керемиди София, капаци София, покривна система София, строителство София, керемиди София, капаци София, покривни принадлежности София, бетонни изделия София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 18538 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории