ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дървен материал Балканджии
Балканджии
Балканджии
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дървен материал
населено място: Ловеч - област / Община Априлци
Адрес: гр. Априлци, ул. Христо Ботев 26
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКТИ КАРТА

Балканджии - Обработка и производство на дървен материал в Априлци

Балканджии развива дейността си в областта на обработването на дървен материал в град Априлци и предлага греди, кофражни дъски, покривни ленти и палети.

Балканджии развива своята дейост в областта на обработването на дървен материал в град Априлци. Дружеството предлага разнообразие от висококачествен дървен материал с голяма дълготрайност, здравина и издръжливост. Фирмата търгува с дървен материал на достъпни цени. В продуктовия каталог може да намерите: дъски за куфраж, греди, летви и дървени плоскости. Дружеството може да Ви предложи всякакви дължини и размери или да изработи дървен строителен материал по поръчка.

Обработка дървен материал от Балканджии Априлци

Фирма Балканджии в град Априци се занимава с обработка на дървен материал. За целта дружеството разполага с нужните машини и техника за добив и обработка на дърва. В базата на фирмата има изграден цех за обработка на добитите дърва и производството на качествен дървен материал, използван за индустриални цели или в строителството.

Греди и куфражни дъски от Блаканджии Априлци

Фирмата в град Априлци, Балканджии се занимава основно с добив и търговия на дървен материал и неговата преработка. Дружеството предлага дървени материали за строителството като греди и кофражни дъски от различни дължини и размери. Балканджии разполага със складова база, от която може да закупите предлаганите материали.

Производство на палети от Балканджии Априлци

Балканджии е фирма в град Априлци, извършваща производство и търговия с палети. Това са платформи, подлагани при пакетиране на среднотежък товар. Също така палетите са предназначени за  съхранение и преместване на товари, които могат да бъдат стегнати с ленти, въжета, крепежни ремъци или да бъдат обвити с термосвиваемо или стреч-фолио.

Могат да бъдат за еднократна и многократна употреба. Според възможностите за промушване на вилицата на кар-повдигач те са 2-странни и 4-странни. Теглото на палета варира най-често от 15 до 20 кг и обикновено едно пале издържа около един тон товар.

Ключови думи:
обработка дървен материал Априлци, дъски куфраж Априлци, поизводство палети Априлци, дървообработване Априлци, търговия дървен материал Априлци, кофражни дъски Априлци, палети Априлци, греди Априлци, греди за покрив Априлци, транспорт дървен материал Априлци
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9166 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории