ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи БАЛКАН МАРИАН ДРАГАНОВ ЕТ
БАЛКАН МАРИАН ДРАГАНОВ ЕТ
БАЛКАН МАРИАН ДРАГАНОВ ЕТ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: Пловдив - област / Община Карлово
Адрес: гр. Карлово
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

БАЛКАН МАРИАН ДРАГАНОВ ЕТ - Автосервиз в Карлово

Автосервиз "БАЛКАН - МАРИАН ДРАГАНОВ ЕТ" извършва компютърна диагностика и ремонт на леки автомобили. Монтаж и демонтаж на автогуми, продажба на автомобилини гуми. Автосервизът разполага и със стенд за регулиране на преден и заден мост. Автосервизът предлага и авточасти за европейски и японски леки автомобили. Базата на сервиза се намира в град Карлово.

Балкан - Мариан Драганов ЕТ гр. Карлово е автосервиз, в които се извършват множество услуги. На своите клиенти фирмата ни предлага: Ремонт и компютърна диагностика на леки автомобили, бусове и джипове; търговия, монтаж и демонтаж на гуми; Регулиране на преден и заден мост; авточасти – предимно за европейски и японски леки автомобили и много други стоки и услуги.

Чрез компютърната диагностика, ние осъществяваме чистене на грешки и сервизни интервали, установяване на проблеми свързани с работата на двигателя, ABS и AIR BAG системите на автомобила.

Автосервиза разполага с модерно оборудване - машини за монтаж и демонтаж на гуми, машинно изправяне на алуминиеви джанти, висококачествени инструменти и консумативи. Освен това ние ще се погрижим и за реглажа на преден и заден мост със съвременен компютърен стенд. Компанията ни предлага на своите клиенти ( шофьори ) голямо разнообразие модели и размери гуми за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили, джипове и други превозни средства.

Балкан - Мариан Драганов ЕТ е специализирана фирма и в дистрибуцията на авто части за Корейски и Японски автомобили. Благодарение на сътрудничеството ни със повече от 20 доставчици в Корея, Япония и други страни ние можем да предложим високо качествени стоки на конкурентни цени.

Ключови думи:
БАЛКАН - МАРИАН ДРАГАНОВ ЕТ, BALKAN - MARIAN DRAGANOV ET, авточасти Карлово, автосервиз Карлово, компютърна диагностика Карлово, ремонт леки автомобили Карлово, демонтаж гуми Карлово, монтаж гуми Карлово, продавба гуми Карлово, стенд Карлово, регулиране преден мост Карлово, регулиране заден мост Карлово, автосервиз Карлово, търговия автомобилни гуми Карлово, продажба авточасти Карлово,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 9354 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории