ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Мляко и млечни продукти Български Йогурт
Български Йогурт
Български Йогурт
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Мляко и млечни продукти
населено място: Ямбол - област / Община Тунджа
Адрес: с. Веселиново
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКЦИЯ КАРТА

Български Йогурт - Търговия с млечни продукти в село Веселиново, Ямбол

Български Йогурт е мандра за производство, преработка и търговията на мляко и млечни продукти с отлично качество. Мандрата се намира в село Веселиново, община Тунджа.

Български Йогурт се занимава с производство, преработка и търговия на мляко и млечни продукти. Фирмата разполага със собствена мандра в село Веселиново, Община Тунджа. Мандрата е специализирана в  млекопреработването, като за целта се изкупува мляко от местни фермери и стриктно се следи за качеството на изкупеното мляко. Български Йогурт предлага млечни продукти с изключително високи качества на пазара у нас.

Търговия с млечни продукти от Български Йогурт

Български Йогурт извършва търговия с мляко и млечни продукти с високо качество.Фирмата разполага с дистрибутори за цялата страна. Български Йогирт предлага качествени продукти на добри цени. За производството на млечните продукти се използва само висококачествено мляко, а в мандрата са определени правила за хигиена, които са стриктно спазвани от служителите.

Български Йогурт е изградила дълготрайни и отлични партньорски отношения със своите клиенти, благодарение на своят професионализъм и бързина при доставяне на продукцията.

Производство млечни продукти от Български Йогурт

Български Йогурт разполага с мандра в село Веселиново, която е оборудвана със съвременна техника за обработка на мляко и производство на млечни продукти. Мандрата работи по запазени рецепти и предлага: кисело мляко, сирене, кашкавал, моцарела, цедено мляко. Български Йогурт предлага кисело мляко с висока масленост и превъзходен вкус.

В производствения процес Български Йогурт използва първокачествено мляко, изкупувано от местни производители и фермери в региона.

Преработка мляко от Български Йогурт

Български Йогурт се занимава с преработка на изкупеното от нея мляко. Мандрата на фирмата е оборудвана със съвременна технология и специалисти с богат професионален опит. Специалистите стриктно следят за качеството на получената след преработвателния процес продукция, за да се запази вкуса и високо качество на млякото.

Изкупуване на мляко от Български Йогурт

Български Йогурт извършва изкупуване на мляко от фермерите в района на село Ветриново, област Ямбол. Компанията се занимава с изкупуване на висококачествено мляко от местните производители, като стриктно се следи за неговото качество, за производството на млечни продукти със запазен вкус и висок стандарт. Фирмата предлага отлични цени за изкупеното мляко.

Ключови думи:
търговия млечни продукти Веселиново, производство млечни продукти Веселиново, преработка мляко Веселиново Ямбол, Български Йогурт, производство мляко Веселиново Ямбол, търговия млечни продукти Ямбол, производство кисело мляко Веселиново, производство цедено мляко Ямбол, производство моцарела област Ямбол, производство млечни продукти Ямбол
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15604 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории