ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Култура и изкуство Музика БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО МУЗИКОТЕРАПИЯ
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО МУЗИКОТЕРАПИЯ
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО МУЗИКОТЕРАПИЯ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Култура и изкуство / Музика
населено място: град София / Център
Адрес: ул. "Гурко" №52 ,
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС Преподавателски екип КАРТА

БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО МУЗИКОТЕРАПИЯ - Обучение по музикотерапевтични подходи в психотерапията в София

БАМ обединява специалисти от различни области-лекари,педагози,музиканти,психолози и други с цел да популяризират музиката като вид арттерапия от психотерапията.

Българската асоциация по музикотерапия е сдружение за специализация,разпространяване,квалификация и професионална подготовка на невербалните приходи в психологическата работа в областта на личностното израстване,превенцията или терапията.

Огранизацията обединява специалисти с професиите логопеди,психолози,социални работници,музикални педагози,музиканти,лекари,кинезитерапевти,медицински сестри и други.

Музикотерапия е подход,психотерапевтичен при който музицирането и музиката се прилагат за целенасочено медитиране на връзката тяло-разум-емоция, в процеса на осъзнаване и преживяване, с цел развитие на човека, оздравяване и позитивиране.Този вид терапия се при състояния като депресия,скръб и стрес,лечение на аутизъм и шизофриния при децата и за диагностициране на здравно-психичните нужди.

От основаването си до сега сме реализирали редовни професионални срещи,национални конференции,стартира четиригодишна програма,създадохме сборник с докладите от Втората национална конференция и още много успехи.

Тематичната програма за студенти по музикотерапевтични подходи в психотерапията за 2013 година включват теоретико-приложен семинар и практически семинар по учебните дисциплини:юнгианска психотерапия,активна музикотерапия за деца,активна музикотерапия в индивидуалната и групова психотерапия, психоанализа, българският фолклор в танцовата терапия,хуманистични подходи в психотерапията,краткосрочна терапия, музикална психодрама и други дисциплини. 

Ключови думи:
Музикотерапия София Център,музикотерапия София,психотерапия София,арттерапия София,артерапия музика София,музикотерапия психология София,музикотерапевтични методи психотерапия София,БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ПО МУЗИКОТЕРАПИЯ
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 15997 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории