ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Зърно - производство, преработка АЖД АГРО
АЖД АГРО
АЖД АГРО
ДЕЙНОСТИ
Производство земеделски култури
Земеделски услуги
Международен превоз на товари
Покупка и наем на земеделска земя
дейност: Селско, горско стопанство / Зърно - производство, преработка
населено място: Ловеч - област / Община Летница
Адрес: гр. Летница, бул. България 19, ет. 1, ст. 105
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АЖД АГРО ЕООД - Зърнени и маслодайни култури Летница

АЖД АГРО ЕООД се занимава с производство на зърнени и маслодайни култури и е една от водещите фирми производители в страната на хлебна пшеница. Фирмата обработва земя на територията на Плевенска и Ловешка област.

През 1992 г. е създадено първото юридическо лице, носещо името ЕТ "АЖД - Д. Мачуганов". Основната му дейност до 2001 г. е търговия с електроапаратура и консумативи за промишлени нужди. От 2001 г. компанията се преориентира към основна дейност производство на земеделска продукция в непреработен вид.

АЖД АГРО ЕООД - Зърнени и маслодайни култури ЛетницаОт скромните 9 хектара наследствена земя фирмата се разраства и днес се разпростира на повече от 5 500 хектара земя в Северна България.

Във връзка с изискванията на предприсъединителните програми, за да отговори на критериите по програма САПАРД, през 2003 г. бе създадено дъщерно дружество, носещо името "АЖД АГРО" ЕООД със 100% предмет на дейност производство на земеделска продукция в непреработен вид (земеделие).

Фирмата е бенефициент по програма САПАРД с проект за модернизация на земеделското стопанство за периода на 2003-та година. През 2005 г. изпълнява проект по целево субсидиране на кредитите по програмата на Държавен фонд "Земеделие". През 2008 година "АЖД АГРО" ЕООД също е бенефициент и по Оперативна програма за развитие на селските райони, мярка 121 - модернизация на земеделски стопанства. Обект на програмите бе закупуването на модерна земеделска техника.

„АЖД-АГРО” ЕООД непрекъснато се стреми да усъвършенства собственото си производство, като улеснява процеса на работа, инвестирайки в нови земеделски техники за модерно и ефективно земеделие.

Компанията е един от уважаваните работодатели в региона. Средно заетите служители през годината са около 35 души.

Благодарение на съвременния технически парк и познанията и уменията на екипа - повече от отличните финансови резултати, постигнати през последните няколко години, са факт. Дружествата са одитирани за последните три години и финансовите резултати са публични.

Управителят на фирма "АЖД АГРО" ЕООД е носител на приза за зърнопроизводител на България за 2009 г. Измежду множеството отличия на Димитър Мачуганов са и този за ЕВРОФЕРМЕР на България за 2012 г. Димитър Мачуганов вече пети мандат е председател на Сдружението на зърнопроизводителите в Ловешка област и е член на Управителния съвет на Националната асоциация на зърнопроизводителите в България, НАЗ.

Локацията на нашите бази е повече от отлична – в сърцето на България, гр. Летница, намиращ се на 180 км североизточно от София, 270 км западно от Варна и 110 км южно от Русе.

Многократно нашето дружество е било обект на земеделски форуми, демонстрации, презентации, чуждестранни визити от цял свят, агротуризъм с цел обмяна на опит и др. Традиционно базите на компанията се посещават всяка година от големи чуждестранни фермерски групи. За да е винаги в крак с новостите на пазара, мениджърският екип посещава ежегодно големите световни форуми и изложения за земеделска техника ( АГРИТЕХНИКА, Хановер; СИМА, Париж; ЕИМА, Болоня и др. )

Ключови думи:
АЖД АГРО ЕООД, производители на маслодайни култури, производители на зърнени култури, фирми производители на хлебна пшеница, AJD AGRO EOOD обработване земя, обработване земя Плевен, обработване земя Ловеч, земеделска земя Летница, земеделска земя Крушуна, хлебна пшеница Летница, фуражна пшеница, пивоварен ечемик област Ловеч, фуражен ечемик Летница, маслодаен слънчоглед Ловеч, ферма Крушуна, отглеждане овце, производство и търговия Летница, производство зърно Плевен, производство царевица Летница, люцерна Летница, Зърнени и маслодайни култури Летница, производство зърнени култури Летница, производство маслодайни култури област Ловеч;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 17522 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории