ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи автосервиз ДОКТОР МОТОРС
автосервиз ДОКТОР МОТОРС
автосервиз ДОКТОР МОТОРС
ДЕЙНОСТИ
Автосервизни услуги
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: град София / Люлин 10
Адрес: ул. "Архиепископ Прохор Охридски" срещу бл. 117
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС Монтаж на аудио системи КАРТА

автосервиз ДОКТОР МОТОРС - Ремонт и поддръжка на автомобили в София,кв Люлин 10

Фирма АВТОСЕРВИЗ ДОКТОР МОТОРС извършва всякакви ремонтни дейности на автомобили.В сервиза работи екип от висококвалифицирани механици.Автосервизът се намира в кв Люлин 10,София.

Фирма АВТОСЕРВИЗ ДОКТОР МОТОРС извършва диагностика и ремонт на автомобили.Услугите които предлагаме главно включват доставка на резервни части,зареждане и ремонт на автоклиматици,реглаж заден и преден мост,смяна на масла,текущи и основни ремонти на двигател и други услуги.

Доставка на резервни части представлява снабдяване с части по желание на клиента,със стандартни срокове на доставка и без влагане на труд.Предимството на тази услуга в готовност за осъществяване на непланови и планови ремонти.

Автоклиматиците се нуждаят от редовно обслужване или поне веднъж годишно за да се гарантира ефективност при работата им.Редовните проверки позволяват диагностицирането и откриването на нередности,преди да предизвикат проблеми.

Реглажа на заден и преден мост гарантира за Вашата безопасност като подобрите стабилността на ходовата част и регулиране сходимостта на автомобила.Добре направеният реглаж допринася за по-нисък разход на горивото и правилното износване на вашите гуми.

При смяната на маслото екипът на Автосервиз Доктор Моторс ще ви предложи оригинални филтри и масла.Понякога правилия избор на масло подходящо за Вашият автомобил е доста труден поради големия асортимент на пазара.Нашата цел е да напрaвим изборът лесен,като ви спестим време и доставим за Вас продуктите директно от вносителите.

Основният ремонт които извършваме по двигателя включва клапани,гарнитура глава,основни и биелни лагери, гумички на клапани,смяна на паразитни и обтяжни ролки,ангренажен ремък,водна помпа,измерване на компресия и други услуги.

Автосервиз Доктор Моторс е с отлично оборудване и инструменти от доказали се производители,което гарантира прецизността на работата.Качественото извършване на ремонта и топлото ни отношение към клиента са в основата на нашата дейност.

Ключови думи:
автосервиз София,ремонт коли София,автосервизни услуги София, диагностика автомобили София,ремонтни дейности коли София,автосервиз Люлин 10,поддръжка автомобили София,ремонт автомобили София,автодиагностика София Люлин 10
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 14990 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории