ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-общи Авангард 5008
Авангард 5008
Авангард 5008
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни материали-общи
населено място: град Варна / Северна промишлена зона
Адрес: бул. Христо Смирненски 30
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Авангард 5008 - Търговия с бои и лакове в град Варна

Авангард 5008 развива своята дейност в областта на търговията с бои, лакове и почистващи препарати. Фирмата има дългогодишен опит в диструбуцията на чешките импрегнанти за дърво Бохемит. Разполага със собствена търговска и складова база в град Варна.

Авангард 5008 - Търговия с бои и лакове в град ВарнаАвангард 5008 е регистрирана през 1989 година. Фирмата е дистрибутор на чешките импрегнанти за дърво Бохемит. Предлага разнообразие от бои, лакове и почистващи препарати. Разполага със собствена търговска и складова базав гра Варна. Извършва логистика със собствен автотранспорт в страната.

Търговия с бои и лакове от Авангард 5008 в град Варна

Авангард 5008 с основна дейност внос и търговия на строителни материали като бои и лакове на водна основа с марката Сократес. Продуктите предлагани от дружеството са безвредни за човешкото здраве. Фирмата е коректен и предпочитан търговски партьор работи с над 2000 фирми в България. Дружеството разполага със специализирана бригада за ликвидация и защита от мухъл и плесен.

Авангард 5008 е регистрирана през 1989 година и до днес не е прекъсвала своята дейност. Фирмата е дистрибутор на чешките импрегнанти за дърво Бохемит. Разполага със собствена търговска и складова база. Извършва логистика със собствен автотранспорт в България.

Търговия почистващи препарати от Авангард 5008 в град Варна

Aвангард 5008 е фирма в град Варна, която предлага висококачествени почистващи и дезинфекциращи препарати с търговската марка SAVO. С цел бързо изпълнение на доставките, компанията ни има изградена гъвкава система за логистика и транспорт в цялата страна. Фирмата поддържа богат асортимент от артикули, които ежедневно виждаме по медиите - нови и качествени продукти на български и чуждестранни производители.

Търговия и дистрибуция импрегнанти за дърво от Авангард 5008 във Варна

Авангард 5008 извършва дистрибуция и търговия с чешките импрегнанти за дърво Бохемит. Строителните материали е нужно да се предпазват от причиняващата щети абсорбция на вода. С продуктите, които ще откриете при нас можете да осигурите успешна защита на дървесината от плесен и гниене, както и да намалите промяната на цвета, причинена от частици на дървесината.

Ключови думи:
Авангард 5008, Avangard 5008, търговия импрегнанти дърво Варна, търговия импрегнати дърво Бохемит, диструбуцията импрегнати дърво Варна, търговия бои град Варна, търговия лакове град Варна, почистване плесен град Варна, почистване мухъл град Варна, препарати против плесен Варна, препарати против мухъл Варна, търговия препарати SAVO Варна, лакове водна основа Варна, лакове Сократес Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5918 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории