ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дърводобив АЦЕР 54 ЕООД
АЦЕР 54 ЕООД
АЦЕР 54 ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дърводобив
населено място: Смолян - област / Община Смолян
Адрес: село Смилян, ул. Кокиче 16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОИЗВОДСТВО КАРТА

АЦЕР 54 ЕООД - Търговия с дървен материал с. Смилян, Област Смолян

Ацер 54 се занимава с дърводобив и дървопреработка. Фирмата извършва производство на дървен материал и търговия с дърва за огрев и в село Смилян.

Дърводобив от Ацер 54, Смолян

Ацер 54 ЕООД е насочила своята основна дейностк към дърводобив и дървопреработка. Дружеството извършва търговия с дърва за огрев и дървен материал. Ацер 54 ЕООД развива своята дейност на територията на село Смилян, Област Смолян. Фирмата разполага с необходимите документи за извършване на легална дърводобивна дейност. Предлага на своите клиентите качествена дървесина на конкурентни цени. Фирмата осигурява сигурен транспорт на дървен материал и дърва за огрев.

Дървообработка от Ацер 54 Смолян

Фирмения цех на Ацер 54 ЕООД в село Смилян, Област Смолян е оборудван с необходимите машини за дървообработка. Дружеството разполага с необходимата техника за дърводобив и транспортиране на добития материал до клиентите. В Ацер 54 ЕООД работи екип от квалифицирани специалисти с опит в сферата на добив на дървен материал и неговата обработката. Те подбират единствено качествен дървен материал и дърва за огрев, с голяма плътност, които отделят много топлина.

Производство дървен материал от Ацер 54 Смолян

Фирма Ацер 54 ЕООД в село Смилян, Област Смолян е специализирана в производството на дървен материал. Дружеството е специализирано в дърводобива и производството на дървен материал.  При нас ще откриете дървени материали, необходими в строителството. Предлагаме кофражни дъски и греди с различни дължини и размери. Фирмата предлага предлага транспорт за закупената от тях дървесина.

Търговия с дърва за огрев от Ацер 54 Смолян

Фирма Ацер 54 ЕООД притежава богат дългогодишен опит в търговията с дърва за огрев в село Смилян, Област Смолян. Фирмата търгува основно с дърва за огрев. Тези продукти са изключително необходими на хората за отопление и могат да бъдат закупени от склада на дружеството. Производствената и складовата база на Ацер 54 ЕООД се намира в село Смилян, Област Смолян.

Ключови думи:
АЦЕР 54 ЕООД. ACER 53 LTD, дърводобив Смилян, дървообработка Смилян, дърва огрев Смилян, дърва огрев Смолян, производство дървен материал Смилян, търговия дървен материал Смилян, добив дървесина Смилян, транспорт дърва огрев Смолян
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11975 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории