ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Рециклиране и организации по оползотворяване АСТОН СЕРВИЗ ООД
АСТОН СЕРВИЗ ООД
АСТОН СЕРВИЗ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Рециклиране и организации по оползотворяване
населено място: град София / Борово
Адрес: бул. България 60В Бизнес център - ет.4 офис8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АСТОН СЕРВИЗ ООД - Сметосъбиране и сметоизвозване в София, Зимна поддръжка на пътна мрежа в София

Фирма "АСТОН СЕРВИЗ" ООД е с предмет на дейност събиране, извозване и дейности по управлението на отпадъци, поддържане на чистота на обществени площи и пространства. Дружеството извършва и зимна поддръжка на пътната мрежа. Офисът на компанията се намира в град София.

Фирма "АСТОН СЕРВИЗ" ООД е основана на 23.04.2002г. от Русенски окръжен съд под фирмено дело №389, парт.№3436, том.65, стр.45,  седалище и адрес на управление гр.София, бул.'' Рожен '' 9.

Собственик на дружеството е Георги Александров Харачерев, управители и съдружници- Милко Добрев Такучев, Стефан Недялков Иванов и Ивайло Раднев Раднев - съдружник. Компанията  е с капитал 100 000 /сто хиляди/ лева, изцяло внесен.

От самото начало фирма "АСТОН СЕРВИЗ" ООД извършва дейности по сметосъбиране, сметоизвозване, дейности по управление на отпадъци, зимнна поддръжка на пътната мрежа, поддържане на чистотата на обществените площи, пространства и др.

За 2010 списъчната численост на персонала средно е 285  човека със съответната специализация и квалификация, като фирмата наема допълнително персонал по граждански договори и ползва услугите на различни консултанти и експерти. Главните дейности са разпределени и се изпълняват съобразно договорите и изискванията на клиентите.

Дружеството има подписани договори за изпълнение на обществени поръчки за събиране, извозване на отпадъци, поддържане на депа за тях, миене, метене и др. със следните общини: -  община Две могили на  за срок от 3 години до 2008г.вкл.,  община Русе - прилежащите и села   до 2011 година,  договор  с община Иваново  до 2014г.,  община Червен Бряг до 2012г. ,  с община Цар Калоян, община Луковит, община Угърчин, община Плевен - договор за поддържане на чистотата на град Плевен до 2018г., сметосъбиране, извозване и депониране на ТБО, миене, метене с  община Айтос, община Георги Дамяново, община Девин, община Медковец, община Опака, Община Дулово, Столична община,  и 30 промишлени предприятия на територията на гр.Русе, над 30 предприятия на територията на Столицата, извършва събиране и транспортиране на отпадъци от опаковки с възложители ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ АД в градовете Плевен, Ч.Бряг, Луковит, Кнежа, Искър, в гр.София с БУЛЕКОПАК АД. 

Гъвкавото изпълнение на дейностите и управлението на наличните човешки ресурси в компанията, води до оптимизиране на съотношението качество-цена на предлаганите услуги, което има за резултат спазването на договореностите, това  позволява да се поддържат добри и коректни взаимоотношения с общинските ръководства и частните клиенти.  

Фирма "АСТОН СЕРВИЗ" ООД притежава всякакви видове съдове за ТБО, транспортни средства в.т.ч.  специализирани сметосъбирачи, контейнеровози,  челни товарачи, миячки, метачки и др., разполага с бази  разположени на територията на Русенска област,  Община Червен Бряг, Община Дулово , Община Мъглиж ,  Община Плевен, гр.София, офиси в гр.Русе, гр.Плевен, гр.София.

Едно от основните предимства на фирмата пред  конкуренти, е че клиентите плащат за реално свършена работа, чрез система за нейното отчитане и измерване на качеството, на базата на   констативни протоколи между страните.

Към настоящият момент компанията извършва сметосъбиране,извозване на ТБО, поддръжка на сметища, миене, метене и др. на територията на над 100 населени места в България, включително  общинските-административни центрове гр.Русе, гр.Плевен и обслужва над 250 000 души.

Фирма "АСТОН СЕРВИЗ" ООД притежава разрешително за събиране, транспортиране и депониране на отпадъци на територията на цялата страна издадено от МОСВ и е сертифицирана от Lloyds Register Quality Assurance - London UK, за въведена система за управление на качеството ISO 9001 : 2008 , и сертификация от  Lloyds Register Quality Assurance - London UK за система за управление на околната среда ISO 14001:2004  и Сертификация от Lloyds Register Quality Assurance - London UK  за система за управление на здравословни и безопасни условия на труд  : BS OHSAS 18001:2007 .

Ключови думи:
АСТОН СЕРВИЗ ООД, ASTON SERVICE OOD, сметосъбиране София, сметоизвозване София, управление отпадъци София, зиммна поддръжка София, поддръжка чистота София, транспортна дейност боклуци София, събиране боклук София, извозване боклук София, поддръжка обществени площи София, зимна поддръжка пътища София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 12278 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории