ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Плодове и зеленчуци АСТАРТА
АСТАРТА
АСТАРТА
ПРОДУКТИ
>> Замразен, печен, белен патладжан - цял
>> Замразени тиквички - шайби
>> Замразена търбушена капия - червена и зелена
>> Замразена капия
дейност: Хранителни продукти и храни / Плодове и зеленчуци
населено място: Плевен - област / Община Плевен
Адрес: с. Бохот, Производствен цех - Астарта ООД
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АСТАРТА - преработка консервиране зеленчуци - Плевен.

ASTARTA, АСТАРТА предлага голям асортимент от замразени зеленчуци. Фирмата се гордее с доказалото се високо качество на продуктите, които предлага съхранявайки традиционния и уникален български вкус. Политиката на АСТАРТА ООД е да разчита не на количеството, а на качеството на продукцията. Фирмата развива своята дейност в Плевен и региона, а производствената им база е ситуирана в село Бохот.

Астарта ООД е сравнително млада фирма на българския пазар. Но с годините, фирмата е доказала високото качество на продуктите си съхранявайки традиционния български вкус. 

Винаги сме готови да разнообразим асортимента си с нови продукти, за да задоволим потребностите на нашите клиенти. Добрата храна и доброто готвене означават здравословен и пълноценен начин на живот - тази идея е в основата на нашето разбиране за качество.Безопасността и качеството на предлаганите от Астарта ООД замразени зеленчуци са в основата на доверието на нашите клиенти. Ние сме отделили време и ресурси за създаването на качествени продукти и за осигуряване на тяхната безопасност. 

Разработили сме и поддържаме система за анализ на риска и контрол на критичните точки - НАССР и непрекъснато се стремим към нейното усъвършенстване. 

Управляваме процесите и идентифицираме рисковете, с цел систематично да оценяваме и контролираме факторите, които биха повлияли неблагоприятно на продуктите.жПроизводството ни се осъществява в база в с. Бохот, общ. Плевен. 

За производството ни се грижим да осигуряваме качествени суровини, отговарящи на високите стандарти за качествена храна, затова нашите храни са винаги свежи, пълноценни и здравословни. 

С нашето производство искаме да се чувствате спокойни, да знаете какво купувате, да сте уверени, че мислим за вашите нужди според световните стандарти и българския вкус. 

Основна политика на фирмата е да разчита не на количеството, а на качеството на продукцията. Многобройни са доволните ни клиенти и партньори, които се наслаждават на уникален и истински вкус на "природата ".

Ключови думи:
ASTARTA, АСТАРТА, замразена капия, печена капия, белена капия, замразена търбушена капия, замразени тиквички, печен замразен патладжан, замразени зеленчуци, замразени зеленчуци Плевен,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 9456 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории