ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Хирург АСМП доктор СТОЯН МИХАЙЛОВ
АСМП доктор СТОЯН МИХАЙЛОВ
АСМП доктор СТОЯН МИХАЙЛОВ
Д - Р СТОЯН МИХАЙЛОВ
>> Реконструктивна хирургия
>> Естетична пластична хирургия
>> Професионално развитие
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Хирург
населено място: град София / Триадица
Адрес: Клиника по Ендоскопска хирургия на Военно Медицинска Академия
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АСМП доктор СТОЯН МИХАЙЛОВ - Лекар специалист пластична реконструктивна хирургия София

Доктор Стоян Михайлов е лекар специалист с дългогодишен опит в пластичната, възстановителната и естетичната хирургия. Лекарският кабинет се намира в Военно-Медицинска Академия, град София.

Д-Р СТОЯН МИХАЙЛОВД – Р СТОЯН МИХАЙЛОВ е лекар специалист с дългогодишен опит в пластичната, възстановителната и естетичната хирургия. Целта на професионалната дейност на д – р Стоян Михайлов като пластичен хирург е да осигури възможно най – високата степен на качество и задоволеност за пациентите. По време на консултациите, продължаващи понякога повече от един час, д – р Стоян Михайлов обсъжда заедно с пациента неговия проблем и възможните начини за коригирането му. Задачата на д – р Стоян Михайлов  е да предложи възможните варианти за корекция, а пациентът избира онзи, който му се струва най – приемлив за него. Д – р Стоян Михайлов прави всичко възможно да обясни какво точно може да се очаква от корекцията без да скрива и недостатъците й. Подробно разяснява и възможните рискове свързани както с операцията като цяло, така и с конкретната хирургична техника.

Ако д – р Стоян Михайлов прецени, че пациентът не е готов да приеме възможните рискове и усложнения от оперативната корекция се стреми да го разубеди от провеждането й на този етап. В случаите когато не се чувства сигурен в диагнозата или във възможностите си за коригиране на проблема, не се срамува да консултира пациентите си или да ги изпрати за оперативна корекция при други специалисти. Дори при провеждане на корекциите с местна анестезия, по време на операцията присъства квалифициран анестезиолог, който контролира общото състояние на пациентите и допринася за усещането за спокойствие и сигурност у тях. Консултации и операции се извършват в лекарският кабинет на д – р Стон Михайлов в Клиника по Ендоскопска хирургия на Военно Медицинска Академия ( ВМА ) –  гр. София. Естетичната хирургия не е каприз, а необходимост за тези които имат нужда от нея. Успешната корекция на проблема повишава самочувствието на пациентите и води до по – висока степен на реализация както в личния, така и в професионалния им живот.

Ключови думи:
АСМП доктор СТОЯН МИХАЙЛОВ, Лекар специалист пластична реконструктивна хирургия София, пластична хирургия София, възстановителна хирургия София, естетичната хирургия София, пластичен хирург София, поставяне силиконови импланти София, оформяне бюст София, липосукция София, Увеличаване бюста, Отопластика София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 13934 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории