ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Автосервизи Арго
Арго
Арго
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Автомобили / Автосервизи
населено място: град Русе / Здравец
Адрес: ул. Иван Ведър 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

Арго - Автосервиз в град Русе, кв. Здравец

Арго е автосервиз и магазин за авточасти в град Русе. Фирмата извършва продажба на автомобилни масла, акомулатори и гуми за леки и тежкотоварни автомобили.

Фирма Арго ЕООД е магазин за продажба на авточасти и автосервиз в град Русе. В магазинът на дружеството ще откриете богато разнообразие от авточасти за вашият автомобил, акумулатори, автомобилни масла и гуми за леки и тежкотоварни автомобили.

Арго ЕООД е търговско дружество създадено в началото на 1997 година. Фирмата е основен представител на продуктите на Монбат АД и Приста Ойл Холдинг ЕАД за територията на град Русе, Разград и Силистра. Компанията притежава складове за малса както в Русе така и в Силистра и поддържа пълната гама гориво – смазочни материали и акумулаторни батерии на двата производителя. Фирмата предлага в наличност масла Валволин, Тексако и Приста, акумулаторни батерии МОНБАТ, филтри, антифриз, автокозметика и гуми за леки и тежкотоварни автомобили, автобуси и гуми за селскостопански машини.

Смяна на масла от Арго ЕООД

В автосервиз Арго ЕООД се извършва смяна на масла със съвременни помпи. Фирмата извършва внос, дистрибуция и продажба на моторни и трансмисионни масла за леки и товарни автомобили, хидравлични, компресорни масла, смазочно - охлаждащи течности, антифриз, греси, течности за чистачки и други смазочни продукти. Фирмата предлага автомобилни масла на марките: Валволин, Тексако и Приста. В компанията работи екип от вискоквалифицирани специалисти с дългогодишен опит в тази област. Арго ЕООД притежава складове за малса както в Русе така и в Силистра.

Продажба на автомобилни гуми и акумулатори от Арго ЕООД

Агро ЕООД предлага за своите клиенти разнообразие от гуми за леки и тежкотоварни автомобили, автобуси и селскостопански машини на марките: Michelin, Klebber, Continental, Bridgestone, Firestone, PointS, Dayton, Kormoran, BF Goodrich. Фирмата разполага с професионална съвременна техника и специализиран сервиз за безплатен демонтаж, монтаж и баланс на гуми. Компанията извършва продажба на акумулатори за различни автомобили. Фирмата е основен представител на продуктите на Монбат АД за територията на градовете Русе, Силистра и Разград. Компанията извършва безплатно обслужване на акумулатори с марката Монбат.

Разносна търговия на хранителни стоки от Арго ЕООД

Друга дейност на Арго ЕООД е разносна търговия на хранителни стоки на територията на Община Русе. В стремежа си към точност, надежност, постоянство и перфекционизъм в отношенията с потребителя, компанията е развила широка потребителска мрежа и се ползва с доверието на множество, както крайни клиенти така и други фирми от този бранш.

Ключови думи:
автосервиз Русе, магазин авточасти Русе, продажба гуми Русе, дистрибутор Тексако България, продажба моторни масла Русе, продажба масла Русе, продажба изпълнителна техника масла Русе, продажба индустриални масла Русе, продажба специални течности Русе, продажба добавки Русе, масла Приста Русе, акумулатори Монбат Русе, магазин авточасти Русе,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14563 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории