ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Аптеки АПТЕКИ ЦЕНТРАЛ
АПТЕКИ ЦЕНТРАЛ
АПТЕКИ ЦЕНТРАЛ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Аптеки
населено място: град Сливен / Център
Адрес: бул. Цар Освободител 46
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

АПТЕКИ ЦЕНТРАЛ - Аптеки в град Сливен, Център

Верига Аптеки Централ в град Сливен, извършва продажба на лекарства, медицинска козметика, хранителни добавки, санитарни материали, хомеопатични лекарства.

Аптеки Централ в град Сливен

АПТЕКИ ЦЕНТРАЛ - Аптеки в град Сливен, ЦентърАптеки Централ са вериги от аптеки в град Сливен, носещи имената: Аптека Медик, Аптека Медея и Аптека Централ, която е и денонощна аптека. Аптеките предлагат широка гама: лекарства, медицинска козметика, хранителни добавки, хомеопатични лекарства.

Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на атрактивни цени. Верига Аптеки Централ имат сключен договор с НЗОК и отпуска на своите клиенти изписаните им лекарства по рецептурни книжки на касата.

В Аптеки Централ работят високо квалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в продажбата и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на медикаменти, лекарства и медицински консумативи.

Продажба хомеопатични лекарства от Аптеки Централ в град Сливен

Аптеки Централ се занимава с продажба и на хомеопатични лекарства. Те са с растителен, животински или минерален произход, създадени от водещи български фармацевтични компании, лицензирани в производството на хомеопатични лекарства и препарати за лечение.

Хомеопатичните методи на лечение са все по-предпочитани, преди всичко поради щадящото организма действие, за разлика от конвенционалната медицина. Все пак се препоръчва за употреба единствено в случаите на вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния. Препоръчително е преди тяхната употреба да се консултирате с лекар-хомеопат.

Продажба на хранителни добавки от Аптеки Централ в Сливен

Аптеки Централ предлага на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа. Предлаганите продукти са с доказано качество, преминали лабораторни изследвания и за които е доказано, че са безвредни за организма. Въпреки това фармацевтите работещи в Аптеки Централ, препоръчват за избора на хранителни добавки да се консултирате с личния си лекар.

Продажба медицинска козметика от Аптеки Централ в град Сливен

В Аптеки Централ ще откриете разнообразие от висококачествен медицинска козметика на водещи български производители и световно известни фирми. Висококвалифицираните фармацевти, ще Ви консултират професионално при избора на подходящия за Вас продукт, съобразен с особеностите на Вашият организъм.

Ключови думи:
Аптеки Централ Сливен, Apteki Central, денонощна аптеки Сливен, аптека 24 часа Сливен, аптеки НЗОК Сливен, Аптека Медик Сливен, Аптека Медея Сливен, Аптека Централ Сливен, продажба лекарства център Сливен, продажба медицинска козметика Сливен, продажба хранителни добавки Сливен, продажба детски храни Сливен, продажба санитарни материали Сливен, продажба хомеопатични лекарства Сливен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6265 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории