ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Аптеки аптеки Астра
аптеки Астра
аптеки Астра
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Аптеки
населено място: град Русе / Широк Център
Адрес: ул. Тодор Каблешков 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ОБЕКТИ КАРТА

аптеки Астра - Верига денонощни аптеки в град Русе

Верига аптеки Астра предлагат богато разнообразие от лекарства, билки, медикаменти и различни козметични продукти. Аптеките изпълняват рецепти по НЗОК. Денонощните аптеки се намират в град Русе.

Астра е верига денонощни аптеки на територията на град Русе. При нас ще намерите разнообразие от медикаменти, лекарства, козметични продукти и билки.

Aптека Астра 1 Авицена е най старата аптека в града, работеща от 1932 г. и известна като Билкова аптека. В нея ще намерите: лекарствени средства, стоматологични и медицински консумативи, санитарно хигиенни и козметични средства, тест ленти и глюкомери, хранителни добавки, бебешки аксесоари, апарати за кръвно, билки и билкови смеси и диетични храни.

В Aптека Астра 3 Салвия сме заложили предимно на бебешка и билкова козметика и парфюмерията. В цената на лекарствени средства е включена отстъпка. Освен това предлагаме допълнителни отстъпки за пациенти с рецепти към НЗОК от 10%. Ние от Астра, смеем да твърдим, че нашите аптеки са без конкуренция в района.

Aптека Астра 4 Еврика е най-голямата в квартал Родина, в която ще намерите богата гама от билкови препарати и лекарствени продукти. Аптеката има сключен договор със Здравната каса и изпълнява рецепти за лекарствени медикаменти включени в лекарствен списък на НЗОК.

Аптека Астра 9 Хера, също има сключен договор с НЗОК. В Хера, както в останалите аптеки Астра, може намерите ортопедични колани и пояси, специализираната медицинска козметика, санитарни материали, хранителни добавки, лекарствени средства и билки.

В денонощните аптеки Астра, клиентите ни получават добри отстъпки, обслужване на високо нивo и професионална консултация от квалифицирани фармацевти.

Ключови думи:
Аптеки Русе, Аптеки Астра, денонощна аптека Русе, денонощна медицинска аптека Русе, медикаменти Русе, аптека денонощна Русе, изпълнение медицински рецепти Русе, изпълнение предписана рецепта Русе, денонощни аптеки НЗОК Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 16992 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории