ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Аптеки Аптека Здравка Плевнелиева
Аптека Здравка Плевнелиева
Аптека Здравка Плевнелиева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Аптеки
населено място: област Благоевград / Община Гоце Делчев
Адрес: ул. Цар Самуил 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

Аптека Здравка Плевнелиева - Аптека в град Гоце Делчев, обл. Благоевград

Аптека Здравка Плевнелиева се намира в гр. Гоце Делчев, обл. Благоевград. Извършва продажба на лекарства, медицинска козметика, хранителни добавки, санитарни материали, хомеопатични лекарства.

Аптека Здравка Плевнелиева в град Гоце Делчев, обл. БлагоевградАптека Здравка Плевнелиева - Аптека в град Гоце Делчев, обл. Благоевград

Аптека Здравка Плевнелиева се намира в град Гоце Делчев, област Благоевград. Извършва продажба на лекарства и медикаменти, медицинска козметика, билки, хомеопатични лекарства, медицински консумативи и санитарни материали, детски и лечебни храни, хранителни добавки. Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на атрактивни цени. Аптека Здравка Плевнелиева има сключен договор с НЗОК и отпуска на своите клиенти изписаните им лекарства по рецептурни книжки на касата.

В Аптека Здравка Плевнелиева работи екип от високо квалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на лекарства и консумативи.

Медицинска козметика от Аптека Здравка Плевнелиева в град Гоце Делчев

В Аптека Здравка Плевнелиева ще откриете разнообразие от висококачествен медицинска козметика на водещи български производители и световно известни фирми. Висококвалифицираните фармацевти, ще Ви консултират професионално при избора на подходящия за Вас продукт, съобразен с особеностите на Вашият организъм.

Хранителни добавки от Аптека Здравка Плевнелиева в Гоце Делчев

Аптека Здравка Плевнелиева предлага на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа. Предлаганите продукти са с доказано качество, преминали лабораторни изследвания и за които е доказано, че са безвредни за организма. Въпреки това фармацевтите работещи в Аптека Здравка Плевнелиева, препоръчват за избора на хранителни добавки да се консултирате с личния си лекар.

Хомеопатични лекарства от Аптека Здравка Плевнелиева в гр. Гоце Делчев

Аптека Здравка Плевнелиева се занимава с продажба и на хомеопатични лекарства. Те са с растителен, животински или минерален произход, създадени от водещи български фармацевтични компании, лицензирани в производството на хомеопатични лекарства и препарати за лечение.

Хомеопатичните методи на лечение са все по-предпочитани, преди всичко поради щадящото организма действие, за разлика от конвенционалната медицина. Все пак се препоръчва за употреба единствено в случаите на вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния. Препоръчително е преди тяхната употреба да се консултирате с лекар-хомеопат.

Ключови думи:
аптека Здравка Плевнелиева, apteka zdravka plevnelieva, аптека Гоце Делчев, аптека Благоевград, продажба лекарства Гоце Делчев, продажба медикаменти Гоце Делчев, лекарства Гоце Делчев, медицинска козметика Гоце Делчев, детски храни Гоце Делчев, хранителни добавки Гоце Делчев, санитарни материали Гоце Делчев, лечебни храни Гоце Делчев, продажба билки Гоце Делчев, чайове Гоце Делчев, хомеопатични лекарства Гоце Делчев, аптека НЗОК Гоце Делчев, аптека НЗОК Благоевград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6244 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории