ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Аптеки Аптека Вардар
Аптека Вардар
Аптека Вардар
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Аптеки
населено място: град Бургас / Братя Миладинови
Адрес: ул. Вардар №1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

Аптека Вардар - Аптека в град Бургас, Братя Миладинови

Аптека Вардар се намира в град Бургас. Извършва продажба на лекарства, хранителни добавки и хомеопатични лекарства.

Аптека Вардар в град Бургас

Аптека Вардар - Аптека в град Бургас, Братя МиладиновиАптека Вардар се намира в град Бургас. Извършва продажба на лекарства и медикаменти, козметика, билки, хомеопатични лекарства, медицински консумативи и санитарни материали, детски и лечебни храни, хранителни добавки. Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на атрактивни цени. Аптека Вардар  има сключен договор с НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса) и отпуска на своите клиенти изписаните им лекарства по рецептурни книжки.

В Аптека Вардар работи екип от високо квалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на лекарства и консумативи.

Продажба на лекарства от Аптека Вардар в град Бургас

Аптека Вардар предлага богата гама от лекарства, билки и медикаменти. В аптеката ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве: лекарствени средства, стоматологични и медицински консумативи, санитарно хигиенни и козметични средства, апарати за измерване на кръвно налягане, тест ленти и глюкомери, лекарства съдържащи упойващи вещества, диетични храни за специални медицински цели.

Козметика от Аптека Вардар в град Бургас

В Аптека Вардар ще откриете разнообразие от висококачествен козметика на водещи български производители и световно известни фирми. Квалифицираните фармацевти, ще Ви консултират професионално при избора на подходящ за Вас продукт, съобразен с особеностите на Вашият организъм.

Хранителни добавки от Аптека Вардар в град Бургас

Аптека Вардар предлага на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа. Предлаганите продукти са с доказано качество, преминали лабораторни изследвания и за които е доказано, че са безвредни за организма. Въпреки това фармацевтите работещи в Аптека Вардар, препоръчват за избора на хранителни добавки да се консултирате с личния си лекар.

Хомеопатични лекарства от Аптека Вардар в град Бургас

Аптека Вардар се занимава с продажба и на хомеопатични лекарства. Те са с растителен, животински или минерален произход, създадени от водещи български фармацевтични компании, лицензирани в производството на хомеопатични лекарства и препарати за лечение.

В последно време хомеопатичните методи на лечение са все по-предпочитани, преди всичко поради щадящото организма действие. Препоръчва за употреба единствено в случаите на вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния.

Ключови думи:
Аптека Вардар Бургас, APTEKA VARDAR, аптека град Бургас, продажба лекарства Бургас, продажба медикаменти Бургас, продажба детски храни град Бургас, хранителни добавки Бургас, санитарни материали Бургас, превързочни материали Бургас, хомеопатични лекарства Бургас, билки, аптека НЗОК бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9742 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории