ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Аптеки АПТЕКА НАДЕЖДА - МОНИКА ПИСАРЕВА
АПТЕКА НАДЕЖДА - МОНИКА ПИСАРЕВА
АПТЕКА НАДЕЖДА - МОНИКА ПИСАРЕВА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Аптеки
населено място: Пазарджик - област / Община Велинград
Адрес: гр. Велинград, бул. Съединение 99
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

АПТЕКА НАДЕЖДА - МОНИКА ПИСАРЕВА - Аптека в град Велинград

Аптека Надежда – Моника Писарева се намира в град Велинград. Извършва продажба на лекарства, медицинска козметика, хранителни добавки и хомеопатични лекарства.

Аптека Надежда – Моника Писарева в град Велинград

АПТЕКА НАДЕЖДА - МОНИКА ПИСАРЕВА - Аптрека в град ВелинградАптека Надежда – Моника Писарева се намира в град Велинград и извършва продажба на лекарства и медикаменти, медицинска козметика, билки, хомеопатични лекарства, медицински консумативи, санитарни материали, детски и лечебни храни, хранителни добавки. Предлаганите медицински продукти са с високо качество и на достъпни цени.

В Аптека Надежда – Моника Писарева работи екип от квалифицирани фармацевти, с дългогодишен опит в търговията и работата с медикаменти, медицински продукти и консумативи. Може да разчитате на тяхната професионална консултация при избора на лекарства и медикаменти.

Продажба на лекарства от Аптека Надежда – Моника Писарева, Велинград

Аптека Надежда – Моника Писарева предлага богата гама от лекарства, билки и медикаменти. В аптеката ще откриете всичко необходимо за Вашето здраве: лекарствени средства, стоматологични и медицински консумативи, санитарно хигиенни и козметични средства, апарати за измерване на кръвно налягане, глюкомери и тест ленти, лекарства съдържащи упойващи вещества, диетични храни за специални медицински цели.

Медицинска козметика от Аптека Надежда – Моника Писарева, Велинград

В Аптека Надежда – Моника Писарева ще откриете разнообразие от висококачествен медицинска козметика на водещи български производители и световно известни фирми. Квалифицираните фармацевти, ще Ви консултират професионално при избора на подходящ за Вас продукт, съобразен с особеностите на Вашият организъм.

Хранителни добавки от Аптека Надежда – Моника Писарева, Велинград

Аптека Надежда – Моника Писарева предлага на своите клиенти разнообразие от хранителни добавки, включително създадени изцяло на растителна и билкова основа. Предлаганите продукти са с доказано качество, преминали лабораторни изследвания и за които е доказано, че са безвредни за организма. Въпреки това фармацевтите работещи в аптеката, препоръчват за избора на хранителни добавки да се консултирате с личния си лекар.

Хомеопатични лекарства от Аптека Надежда – Моника Писарева, Велинград

Аптека Надежда – Моника Писарева извършва с продажба на хомеопатични лекарства с растителен, животински или минерален произход. Тези лекарства са създадени от водещи български фармацевтични компании, лицензирани в производството на хомеопатични лекарства и препарати за лечение. Хомеопатичните методи на лечение са все по-предпочитани, преди всичко поради щадящото организма действие. Препоръчва за употреба единствено в случаите на вирусни заболявания, настинки и други не толкова сериозни състояния.

Ключови думи:
Аптека Надежда – Моника Писарева Велинград, APTEKA NADEJDA, аптека град Велинград, продажба лекарства Велинград, продажба медикаменти Велинград, продажба медицинска козметика град Велинград, продажба детски храни град Велинград, хранителни добавки Велинград, санитарни материали Велинград, превързочни материали Велинград, хомеопатични лекарства Велинград, продажба билки Велинград, аптека НЗОК Велинград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11312 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории