ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Аптеки Аптека Ханеман
Аптека Ханеман
Аптека Ханеман
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Аптеки
населено място: град Добрич / Широк център
Адрес: бул. 3 Март 4 А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

Аптека Ханеман - Аптека в град Добрич

Аптека Ханеман се намира в град Добрич. Предлага лекарства и медикаменти, хомеопатични лекарства, хранителни добавки, лечебни храни, санитарни материали, медицинска козметика.

Аптека Ханеман - Аптека в град ДобричАптека Ханеман в град Добрич

Аптека Ханеман се намира в град Добрич. В нея ще откриете разнообразие от:

  • лекарства и медикаменти
  • хомеопатични лекарства
  • хранителни добавки
  • детски и лечебни храни
  • санитарни и превързочни материали
  • медицинска козметика
  • билки и чайове

В Аптека Ханеман работи екип от висококвалифицирани фармацевти, които са винаги на Ваше разположение за консултаци при избора на продукти за лечение и грижа за тялото. Аптеката има сключен договор и с НЗОК и има правото да отпуска лекарства за поддържащо лечение и други медикаменти платени от касата, които се изписват с рецептурни книжки и протоколи.

Хомеопатични лекарства то Аптека Ханеман в град Добрич

Аптека Ханеман предлага на своите клиенти и хомеопатични лекарства. Продуктите са производство на лицензирани производители, добре познати както на българския, така и на чуждите пазари. Хомеопатията е все по-предпочитан метод за лечение на редица заболявания. Хомеопатичните лекарства се използват и като начин за регулиране функциите на органите, нивото на кръвното налягане, нивото на холестерола и като имуностимулатор.

Основни предимства на хомеопатията са натуралния състав на лекарствата, невъзможността пациента да се предозира, подходящи са за употреба от малки деца и бременни. Фармацевтите, работещи в Аптека Ханеман препоръчват на своите клиенти да се консултират с лекар хомеопат при избора на такова лечение и подходящите за тях лекарства.

Лечебни храни от Аптека Ханеман в град Добрич

Аптека Ханеман предлага разнообразие от лечебни храни. В нея ще откриете предимно храни под формата на каши, които съдържат пробиотици и влияят на стомашно-чревната флора. Те са изключително подходящи при лечение на диария, нарушена функция на червата и отделителната система. Аптека Ханеман предлага и храни за бебета с непоносимост към лактоза и други съставки, съдържащи се в редица други детски храни и адаптирани млека. За избора на подходящата за Вас или Вашето дете лечебна храна, може да се консултирате с квалифицираните фармацевти, работещи в Аптека Ханеман.

Медицинска козметика от Аптека Ханеман в град Добрич

Аптека Ханеман поддържа в наличност и медицинска козметика на водещи български и световно известни фирми. В нея ще откриете разнообразие от козметични продукти за бебета и малки деца, бременни, за намаляване на бръчките, борба с целулита. Предлагат се и мехлеми и кремове за лечение на дерматологични заболявания.

Ключови думи:
аптека ханеман, apteka haneman, лекарства Добрич, лекарствени продукти Добрич, хомеопатични лекарства Добрич, хранителни добавки Добрич, детски храни Добрич, санитарни материали Добрич, медицинска козметика Добрич, медицинска козметика Добрич, аптека Добрич, аптека НЗОК Добрич
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ









Тази страница е
посетена 9296 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории