ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Аптеки Аптека Боряна
Аптека Боряна
Аптека Боряна
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Аптеки
населено място: град Кърджали / Център
Адрес: ул. Металург, бл. Младост 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

Аптека Боряна - Аптека в град Кърджали

Аптека Боряна град Кърджали предлага: лекарства, медицинска козметика, детски храни, хранителни добавки, санитарни материали, билки, чайове, колостомни торбички и медицински млека. В нея ще откриете също и инсулин, лекарства за онкоболни и болни от паркинсон. АПТЕКА БОРЯНА работи с НЗОК.

Аптека Боряна в град Кърджали

Аптека Боряна се намира в град Кърджали. В нея ще иткриете в наличност:

  • лекарства и медикаменти, включително и съдържащи упийващи вещества
  • хомеопатични лекарства
  • санитарни материали
  • детски и лечебни храни
  • хранителни добавки
  • сушени билки и чайове
  • медицинска козметика
  • колостомни торбички
  • медицински млека

Аптека Боряна поддържа и лекарства за онкоболни, инсулин за диабетиците и лекарства за лечение на паркинсон. При избора на подходящите за Вас продукти и козметика, може да разчитате на консултациите на висококвалифицираните фармацевти, работещи в аптеката.

Хранителни добавки от Аптека Боряна в град Кърджали

Аптека Боряна предлага на своите клиенти, висококачествени хранителни добавки. Продуктите са с доказан произход и не съдържат вредни и канцерогенни вещества. Основното предназначение на хранителните добавки е да бъдат допълнителен източник на витамини и минерали за организма. Те не заместван разнообразното хранене и приема на плодове и зеленчуци.

Хранителните добавки подсилват естествени съпротивителни сили и имунитета на организма, като му помагат да се противопоставя на вирусните заболявания и настинките.

Лекарства за онкоболни от Аптека Боряна в град Кърджали

Аптека Боряна поддържа в наличност лекарства за онкоболните пациенти. Те се отпускат по протоколи на НЗОК и се заплащат от касата. Които се издават от специализирани комисии, след представяне на необходимите документи и извършване на изследванията.

В Аптека Боряна ще откриете  медикаменти за лечение на редки заболявания, за поддържащо лечение на трансплантирани пациенти и за поддържаща хормонална терапия на болни от злокачествени заболявания.

Лекарства за болни от паркинсон от Аптека Боряна в град Кърджали

Аптека Боряна предлага и лекарства за лечение на болни от паркинсон. Паркинсоновата болест е дегенеративно прогресиращо заболяване, засягащо централната нервна система. Среща се най-често след навършилите 50. За контрола на симптомите и намаляването на тяхното проявяване се налага медикаментозно лечение със специфични лекарствени препарати, които най-често имат еуфоричен ефект. Аптека Боряна притежава необходимите разрешителни за продажбата на такива лекарства и ги отпуска срещу рецепта от лекар специалист.

Ключови думи:
Аптека Боряна, apteka boryana, apteka borqna, аптека НЗОК Кърджали, широка гама лекарства Kърджали, медицинска козметика Kърджали, продажба детски храни Kърджали, хранителни добавки Kърджали, санитарни материали Kърджали, продажба билки Kърджали, продажба чайове Kърджали, продажба инсулин Kърджали, лекарства онкоболни Kърджали, лекарства болни паркинсон Кърджали, колостомни торбички Кърджали, медицински млека Кърджали, продажба глюкомери и тест ленти Кърджали
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9018 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории