ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Алуминиеви продукти Алфа 3 ООД
Алфа 3 ООД
Алфа 3 ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Метални изделия / Алуминиеви продукти
населено място: град Плевен / Център
Адрес: ул. Кирил и Методий 12, ет.2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Алфа 3 ООД - Алуминиеви отливки в град Плевен

Алфа 3 ООД се намира в град Плевен. Занимава се с производство на алуминиеви отливки. Изработва детайли предимно за автомобилната промишленост и машиностроенето, чрез леене под ниско налягане и кокилно леене.

Алуминиеви отливки от Алфа 3 ООД в град ПлевенАлфа 3 ООД - Алуминиеви отливки в град Плевен

Алфа 3 ООД се занимава с производството на алуминиеви отливки от алуминиеви сплави, чрез леене под ниско налягане и кокилно леене. Фирмата се намира в град Плевен и разполага с производствена база в село Беглеж.

Алфа 3 ООД изработва детайли за машиностроенето и автомобилната промишленост, с тегло от 0,2 кг до 45 кг и максимален размер до 960 мм. Фирмата разполага с техника за полагане на прахово покритие, на елементи с размери до 1200х2400х800 мм.

Алфа 3 ООД разполага с леярен цех, цех за механична обработка на черни и цветни метали, цех за механична обработка на алуминиеви детайли и цех за прахово електростатично боядисване. В тях работи екип от квалифицирани и опитни служители, които извършват своите дейности бързо и прецизно.

Изработване на детайли за машиностроенето от Алфа 3 ООД в Плевен

Алфа 3 ООД се намира в град Плевен. Фирмата се занимава с изработване на детайли за машиностроенето. За своите нужди дружеството е изградило съвременно оборудвана производствена база в село Беглеж. В нея изработва алуминиеви и метални машинни части и детайли.  

Алфа 3 ООД сертифицирана по EN ISO 9001:2008. Това гарантира качеството на произведените продукти и тяхната издръжливост. Алфа 3 ООД изработва машинните детайли чрез леене под ниско налягане и кокилно леене, в зависимост от вида и предназначението му.

Изработване на детайли за автомобилната промишленост в Плевен

Алфа 3 ООД град Плевен се занимава с изработката на висококачествени детайли, предназначени за автомобилната промишленост. Фирмата изпълнява поръчки за производството на различни елементи от черни и цветни метали или алуминий, включително и джанти.

Алфа 3 ООД разполага със сертификат за качество ISO 9001:2008. По този начин гарантира на своите клиенти в България и чужбина, качеството на предлаганите детайли и автомобилни части.

Ключови думи:
Алфа 3 ООД Плевен, алуминиеви отливки Плевен, производство алуминиеви отливки Плевен, производство алуминиеви сплави, обработка алуминиеви детайли Плевен, прахово електростатично боядисване Плевен, прахово боядисване Плевен, обработка черни метали Плевен, кокилно леене Плевен, леене ниско налягане Плевен, изработка алуминиеви детайли Плевен, изработка алуминиеви джанти Плевен, alfa e ood pleven
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7393 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории