ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Автомобили Авточасти-акумулатори АКУМУ ПЛЮС ЕООД
АКУМУ ПЛЮС ЕООД
АКУМУ ПЛЮС ЕООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Unibat
Монбат
Sunlight
VARTA
Bosch
Елхим-Искра Пазарджик
Акумулатори Banner
дейност: Автомобили / Авточасти-акумулатори
населено място: град Пловдив / Северен
Адрес: ул."Дилянка" /до бенз. Петрол с-у стадион Марица/
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АКУМУ ПЛЮС ЕООД

АКУМУ ПЛЮС ЕООД ,акумулатори ,гр.Пловдив

За Нас

Акуму Плюс ЕООД е една от първите фирми в Пловдив, предлагаща акумулатори. Създадена е още през 1989 г. като ЕТ, с основна дейност продажба и обслужване акумулаторни батерии. Първоначално предлага основно акумулаторите на Елхим Искра - Пазарджик. През годините постепенно разширява продуктовата гама акумулатори, след внимателно проучване и подбиране на по-качествените, а същевременно достъпни марки за българския пазар. Акуму разполага с 2 магазина в Пловдив.

 

Днес, гамата акумулатори и батерии включва вносни и българскистартерни и тягови акумулатори с марка Искра / Iskra, Монбат / Monbat, Bosch / Бош, Varta / Варта, Banner / Банер, Сънлайт / Sunlight и други доказани марки.

 

    * Акумулатори за МПС или автоакумулатори
  • - акумулатори за автомобили
  • - камиони
  • - специализирана техника - селскостопански машини, транспортна техника, строителна механизация и други
  • - мотоциклети / мотори
  • - електрокари
  • - скутери и моторни лодки

 * Акумулаторни батерии за инвалидни колички
 * Акумулатори за UPS, Соларни системи

 

 Акуму Пловдив разполага с богата гама акумулаторни батерии, включително за напрежение 6 и 12 V, с различен стартов ток (A) и капацитет (Ah), с различни размери и начин на свързване.

 

 

Акуму Плюс продава акумулатори на заводски цени , осигурява 24 месеца гаранция и безплатно обслужване - независимо от пробега за акумулатори Banner. При акумулатори Bosch, гаранцията е 36 м.

* Акумулатори стартерен тип или стартерни акумулатори

  Дават по-голям ток за кратко време, например за стартиране на двигател. Обикновено имат повече пластини и оттук по-голяма площ, която позволява отдаването на по-голям ток за кратко време. След стартирането на двигателя те се зареждат. Стартерният акумулатор съдържа повече антимон, калций, кадмий. Наличието на такива елементи подобрява експлоатационните му качества, но се нуждае от доливане на вода. Напоследък се работи върху безантимонови акумулаторни батерии.

 

* Тягови батерии

  Предназначени са за постоянно подаване на ток за дълъг период от време например в електрокари или други транспортни средства, работещи на електрическа енергия, включително при инвалидни колички. Те могат да се използват и за временно съхраняване на енергията от вятърна турбина. Техните пластини са по-дебели за по-голям капацитет и позволяват повече цикли на разреждане / зареждане.

 

  * Има и акумулатори с двойно предназначение - стартерни тягови акумулаторни батерии.

 

Акумулаторните батерии могат да бъдат разделени и по друг начин:

 

* Автоакумулатори

  Автомобилните акумулатори са предназначени за леки автомобили, камиони селскостопански машини и др. транспортни средства. Основната функция на автомобилната стартерна батерия е да осигури необходимото електричество за стартера, когато завъртите стартерния ключ. Освен това стартерната батерия трябва да има достатъчно мощност, за да поддържа работата на двигателя за кратък период от време, когато алтернатора не работи, но трябва да бъде в състояние да поддържа и някои консуматори на електричество, които не се изключват при спиране на двигателя, например мобилен телефон, аудиосистема, климатик и други. Съществува голямо разнообразие от ситуации, условия на околната среда и специални изисквания за работа на батериите, които до голяма степен се отразяват на поведението на батериите.

 

* Стационарни акумулаторни батерии

  Използвани са в телекомуникационна техника, UPS, в енергетиката, корабоплаване, железопътен транспорт.

 

* Акумулатори с приложение като резервен електрически източник

към захранващи системи с възобновяеми източници на енергия като фотоволтаични системи, соларни системи или вятърни генератори.

Ключови думи:
АКУМУ ПЛЮС ЕООД,akumu plus,акумулатори, батерии, акумулатори Пловдив, автоакумулатори, български акумулатори, вносни акумулатори, акумулатори Баннер, акумулатори Banner, Bosch акумулатори, акумулатори Varta, акумулатори Unibat, акумулаторни батерии Сънлайт, акумулатори Iskra, акумулатори Monbat Монтана, стартерни акумулатори, акумулатори Искра, тягови акумулатори, акумулатори за камиони, акумулатори за инвалидни колички, батерии за инвалидни колички, специализирани акумулатори, акумулатори за селскостопански машини, акумулатори за трактори, акумулатори за селскостопанска техника и машини, специални акумулатори, батерии за ups, акумулатори за лодки, акумулатори Sunlight, акумулатор банер, Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 19452 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории