ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Пелети и брикети Ахира
Ахира
Ахира
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Пелети и брикети
населено място: Пловдив - област / Община Марица
Адрес: с. Рогош ,
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ДЪРВЕСНИ ПЕЛЕТИ КАРТА

Ахира - Производство на дървесни пелети в с Рогош, Пловдив

Ахира АД развива своята дейност в производството на екологични горива. Дружеството е най-големия производител в България на дървесни пелети. Производствената база се намира в село Рогош, Пловдив.

Фирма Ахира АД е с основна дейност производство на дървесни пелети. Компанията е създадена през 2006 година, а седалището се намира в село Рогош, област Пловдив.

Ахира - Производство на дървесни пелети в с Рогош, ПловдивЧленове на управителният съвет на дружеството притежават богат опит в популяризирането на възобновяемите енергийни източници, промишленото производство, дървопреработването и дърводобива.

Производственият процес осъществяваме във собствена фабрика, чийто инсталация е изградена и проектирана с модерна технология. Капацитетът на производство на Ахира годишно е около 10 000 тона продукция от пелети. Дървесните отпадъци които преработваме са близо 100 000 тона, чийто източник е региона на Родопи и по-точно централната част.

Част от продукцията ни се предлага в търговката мрежа на страната, а друга част се изнася за Гърция и Италия. В компанията работят над 20 човека специализирани в транспортиране на суровините до фабриката и в производството.

Едни от нашите цели са да успеем да предложим качествено екологично чисто биогориво на чуждестранни и български потребителите и да създадем в хората ново виждане за енергийно производство, насочено към високата продуктивност и прогресиращите технологии на възобновяемите енергийни източници.

Нашите дървесни пелети се произвеждат от качествена дървесина, за разлика от други пелети които служат също за горене, но са произведени от изсушено зърно и треви. Екологичното гориво от дървесни пелети притежава редица предимства при употреба с търговки цели и в домакинството, освен това е благоприятно за околната среда.

Ключови думи:
Ахира
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 13979 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории