ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция Агрозлатекс
Агрозлатекс
Агрозлатекс
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: град Стара Загора / Бул.Патриарх Евтимий
Адрес: бул. Патриарх Евтимий 52
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОИЗВОДСТВО КАРТА

Агрозлатекс - Производство на селскостопанска продукция в Стара Загора

Агрозлатекс град Стара Загора е с предмет на дейност производство на селскостопанска продукция и обработка на земи. Компанията произвежда прикачен инвентар.

Агрозлатекс е фирма с основна дейност производство и продажба на селскостопанска продукция. Компанията ни произвежда царевица, пшеница, слънчоглед и рапица. Агрозлатекс извършва селскостопански услуги ( обработка на земи ).

Производство на селскостопанска продукция от Агрозлатекс

Фирма Агрозлатекс е основана през 2001г. с основна дейност производство и реализация на земеделска продукция. Културите, произвеждани от Агрозлатекс са: пшеница, царевица, слънчоглед и рапица. Поради нарастването на изискванията от страна на клиентите и засиленото търсене от тяхна страна, ние гарантираме по-големи количества селскостопанска продукция.

Обработка на земи от Агрозлатекс

В областта на услугите, Агрозлатекс предлага обработка на земи. За извършването на тази дейност, разполагаме с екип специалисти в сферата на селското стопанство и с модерни селскостопански машини. Служителите, използващи селскостопанската техника са с богат опит и обработват земите – безпроблемно и бързо. Стремежът към високо качество, амбициите на ръководството и инвестициите, които влагаме, определят Агрозлатекс като предпочитан партньор и добър земеделски производител.

Производство на прикачен инвентар от Агрозлатекс

Друга дейност, извършвана от Агрозлатекс е производство на прикачен инвентар и резервни части за селскостопански машини. В работата си използваме модерна селскостопанска техника, качествени семена и препарати. Екипът на Агрозлатекс се състои от квалифицирани работници, специализирани в селскостопанската дейност.

Агрозлатекс е лоялен, коректен и предпочитан партньор в  областта на селското стопанство. Ние предлагаме отговорност, професионализъм и качествена продукция.

Ключови думи:
Производство селскостопанска продукция Стара Загора, Обработка земи Стара Загора, Производство прикачен инвентар Стара Загора, производство пшеница Стара Загора, производство рапица Стара Загора, производство царевица Стара Загора, производство слънчоглед Стара Загора, резервни части селскостопански машини Стара Загора, селскостопански услуги Стара Загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7195 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории