ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Производство Производство селскостопанска техника АГРОТЕХЧАСТ AД
АГРОТЕХЧАСТ AД
АГРОТЕХЧАСТ AД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Производство / Производство селскостопанска техника
населено място: Враца - област / Община Оряхово
Адрес: гр. Оряхово , ул. „Врачанско Шосе”
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

АГРОТЕХЧАСТ AД - Производство на прикачен инвентар за селскостопански машини в Оряхово

Предмет на дейност на Дружеството е производство на прикачен инвентар за селскостопански машини, резервни части за почвообработваща и прибиращата селскостопанска техниката, контейнери за мултилифт, падащи бордове за товарни автомобили, както и други видове метални изделия .

ДЕЙНОСТ

Агротехчаст АД е специализирана в производството на резервни части за селскостопански машини и прикачен инвентар.

ИСТОРИЯ

Фирма „АГРОТЕХЧАСТ”АД е създадена през месец февруари на 1948 г. на база изкупения от държавата едър земеделски инвентар на частните стопани и на бившата работилница за метални изделия и чугунолеарна в гр.Оряхово. Развитието на фирмата протича през два етапа:

Първи – обхваща дейността на обслужващо и ремонтно дружество за селскостопанска техника от 1948 – 1966г. като машинно-тракторна (МТС) и ремонтно-техническа (РТС) станции.

Втори - през 1967 г. по решение на Министерския съвет се налага преустройство на дейността, като се дава насока за производство на резервни части и прикачен инвентар за селскостопанските машини и се превръща в завод за резервни части (ЗРЧ), която дейност продължава и до днес. През 1992 г. се преименува на „Агротехчаст” АД.

ПРОДУКТИ

Основни продукти са: плугове, брани, култиватори, ножчета, контраножчета, ножове, лемежи, дъски и много други елементи  за почвообработващата и прибираща селскостопанска техника; контейнери за мултилифт - офис, сушилни, прес, бензиностанции и др. видовеснегоринни дъски за трактори и камиони, падащи бордове за товарни автомобили и много другиметални изделия по чертежи и модели на клиентите.

УСЛУГИ

Дружеството разполага със следните производствени мощности:
преси
 - ексцентър, хидравлични и винтови; фрези – копир, универсални и с цифрово програмно управление; стругове -универсални и с цифровопрограмно управление; гилотини -механични и хидравлични; газорези - с фотокопир и цифрово програмно управление; абканти, пробивни машинишлайф машинилентоотрезни машини, ел. пещи и много други.
Производствената листа на „АГРОТЕХЧАСТ” АД  включва над 1000 артикула. 

Продукцията на „АГРОТЕХЧАСТ” АД  се реализира както на вътрешния,  така и на външния пазар: Австралия, Австрия, Италия, Германия, Македония, Румъния, Сърбия и др. Дружеството има добре развита дистрибуторска мрежа в страната и чужбина. Мениджърският екип на „АГРОТЕХЧАСТ” АД  е с богат технически и професионален опит и умения.

Ключови думи:
АГРОТЕХЧАСТ AД , производство резервни части селскостопански машини, производство селскостопанска техника, резервни части селскостопански машини
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12195 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории