ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Зърно - производство, преработка Агро Сигмен
Агро Сигмен
Агро Сигмен
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Зърно - производство, преработка
населено място: Бургас - област / Община Карнобат
Адрес: с. Сигмен
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОДУКЦИЯ КАРТА

Агро Сигмен - Зърнопроизводство и търговия със зърно с. Сигмен, Карнобат

Агро Сигмен ЕООД се занимава със зърнопроизводство на територията на село Сигмен, община Карнобат. Фирмата извършва производство и търговия на зърно и зърнени култури. Обработва земеделска земя и предлага селскостопански услуги.

Зърнопроизводство от Агро Сигмен в село Сигмен, община Карнобат

Агро Сигмен ЕООД е специализирана в зърнопроизводството. Базата на фирмата се намира в село Сигмен, община Карнобат. Агро Сигмен отглежда и търгува с пшеница, ечемик, слънчоглед и рапица.

Продуктите на фирмата са с високо качество и устойчивост. Това се дължи на специалната селекция на семена и препарати, която се извършва всяка година от висококвалифицираните агрономи на дружеството. Освен това всеки етап от обработката на земята се съобразява с особеностите на климата и почвите в региона, както и специфичните изисквания на сортовете земеделски култури.

Агро Сигмен ЕООД обработва собствена и земеделска земя взета под аренда. За целта фирмата разполага с богат автопарк от специализирани селскостопански машини и инвентар. 

Търговия със зърно от Агро Сигмен в село Сигмен, община Карнобат

Агро Сигмен ЕООД извършва търговия със зърно и зърнени култури, произведени от фирмата за землището на село Сигмен, община Карнобат. Предлаганите продукти се отличават с високо качество и устойчивост на атмосферните условия. Това се дължи на селекцията на семена, която извършва екипа на Агро Сигмен. Избора на сортове и методите за обработка са съобразени с особеностите на региона и почвите, на които се отглеждат.

Агро Сигмен ЕООД е изключително коректен партньор и търговец. Предлага висококачествени култури на изгодни цени.

Селскостопански услуги от Агро Сигмен в село Сигмен, община Карнобат

Агро Сигмен ЕООД предлага всички видове селскостопански услуги за предсеитбена и следсеитбена обработка и прибиране на готовата продукция. Фирмата разполага със специализирана модерна земеделска техника и инвентар, както и специалисти технолози. Ако разполагате с обработваеми земеделски площи и не разполагате с необходимата техника за нейната обработка, може да заплатите за извършването на съответните операции на Асро Сигмен ЕООД. Качеството и бързината са гарантирани.

Ключови думи:
зърнопроизводство Сигмен Карнобат, отглеждане зърно Сигмен Карнобат, отглеждане зърнени култури Карнобат, търговия зърно Сигмен Карнобат, продажба зърно Сигмен Карнобат, продажба зърнени култури Карнобат, селско стопанство Сигмен Карнобат, обработване земеделски земи Карнобат, обработване земи Сигмен Карнобат, търговия селскостопанска продукция Карнобат, селскостопански услуги Сигмен Карнобат, земи аренда Сигмен Карнобат, Agro Sigmen
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9276 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории