ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Селскостопанска продукция Агро ГМ
Агро ГМ
Агро ГМ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Селскостопанска продукция
населено място: град Велико Търново / Бул. България
Адрес: бул. България 29, Вх. А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ УПРАВИТЕЛИ КАРТА

Агро ГМ - Семена и посадъчен материал в град Велико Търново

Агро ГМ е дружество, занимаващо се с търговия на семена, посадъчен материал и производство и реализация на цаверица, пшеница, зърно в град Велико Търново.

Агро ГМ ООД се занимава с производство и търговия на семена и посадъчен материал, както и реализация на селскостопанска продукция като: пшеница, ечемик, зърно, царевица и фураж. Фирмата се намира в град Велико Търново.

Производство селскостопанска продукция от Агро ГМ

Агро ГМ занимава с производство и търговия на селскостопанска продукция като: зърно, пшеница, фураж и царевица. Фирмата е специализирана в производството на селскостопанска продукция, както и  нейното реализиране на пазарът у нас. Предлаганите от дружеството зърнени култури, царевица, пшеница и фураж са с изключително високо качество на достъпни цени. Дружеството разполага със специализиран съвременен инвентар, машини и техника за събиране на зърнените култури.

От създаването си до момента, дружеството развива своята дейност в областта на селското стопанство. Екипът от висококвалифицирани специалисти, който работи във фирмата следи за качеството на използваната за засяване продукция и за начина на отглеждането на селскостопанските култури. След жътва, готовата продукция се транспортира до складови помещения, в които се съхранява.

Търговия семена и посадъчен материал от Агро ГМ

Фирма Агро ГМ се занимава със селско стопанство и предлага селектирани семена и посадъчен материал за производство на селскостопанска продукция с изключително високо качество. Дружеството предлага специални сортове семена за реализиацията на качествени селскостопански култури. Агро Гм предлага семена и посадъчен материал за производство на висококачествена селскостопанска продукция.

Компанията предлага семена на специални селектирани сортове зърнени култури. Всички продукти предлагани от Агро ГМ са с гарантирано и доказано качество, получени в следствие на изследвания в сферата на селското стопанство.

Агра ГМ разполага с екипи от висококвалифицирани професионалисти с богат и дългогодишен опит в реализирането и търгвията със селскостопански култури, семена и посадъчен материал.

Ключови думи:
търговия семена Велико Търново, посадъчен материал Велико Търново, селското стопанство Велико Търново, селскостопанска продукция Велико Търново, производство посадъчен материал Велико Търново, реализация селскостопанска продукция Велико Търново, пшеница Велико Търново, ечемик Велико Търново,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8050 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории