ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Текстил и кожа Текстил Аглика Трейд
Аглика Трейд
Аглика Трейд
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Текстил и кожа / Текстил
населено място: град Велико Търново / Промишлена зона
Адрес: ул. Никола Габровски 73 А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РЕКЛАМЕН ТЕКСТИЛ КАРТА

Аглика Трейд - Производство на интериорен текстил във Велико Търново

Фирма Аглика Трейд е специализирана в производството на интериорен текстил във Велико Търново. Ние предлагаме хавлиени продукти, одеала и олекотени завивки.

Фирма Аглика Трейд ООД град Велико Търново е с основна дейност производство на интериорен текстил. Продуктовата гама на компанията включва: одеала, хавлиени продукти, олекотени завивки и спално бельо.

Ние използваме машини от последно поколение и се стараем да работим екологично, използвайки биопрепарати при обработката на тъканите.

Хавлиените продукти намират приложение както за домашни условия, така и за хотели, козметични и фризьорски салони и заведения за хранене. Стоките, произведение от Аглика са с отлична функционалност, мекота и хидрофилност.

За актуалните стилове и десени се грижат голям екип от амбициозни и млади специалисти с усет към новото и модерното. Една от нашите цели е да предложим в търговската мрежа последните модни тенденции, с изтънчен дизайн и богата палитра от цветове. Артикулите на Аглика са съобразени с всички Европейски стандарти.

Мисията на служителите в Аглика е да създава продукти, които удовлетворяват нуждите на крайния потребител. Нашите стоки са изработени качествено и създават уют и топлина.

Благодарение на високото качество, адекватната гъвкавост, конкурентни цени и ефективната работа, наши партньори са фирми от Сащ, Канада, Австрия, Германия, Швеция и Италия.

С много внимание и прецизност, екипът от моделиери и дизайнери, създават луксозни кърпи и халати за плаж и баня. С помощта на дигитална технология, Ние можем да изпишем послания и имена или да отпечатаме снимка на предлаганите от нас продукти.

Ключови думи:
производство интериорен текстил Велико Търново, производство хавлиени изделия Велико Търново, производство одеала Велико Търново, производство спално бельо Велико Търново, производство олекотени завивки Велико Търново,дигитално напечатани кърпи Велико Търново
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 15095 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории