ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Преводи, легализация агенция за преводи ХЕРОС
агенция за преводи ХЕРОС
агенция за преводи ХЕРОС
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Преводи, легализация
населено място: град София / Център
Адрес: ул. "Г.С.Раковски" №193 , вх.Б , ет. 4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ВИЗОВИ ВЪПРОСИ КАРТА

агенция за преводи ХЕРОС - Агенция за превод и легализация в центъра на София

Aгенция за преводи ХЕРОС се намира в центъра на град София.Агенцията извършва преводи,легализация,апостил и заверка на документи.ХЕРОС е лицензирана от Министерството на външните работи.

АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ХЕРОС се занимава с превод и легализация с високо качество на ниска цена.Предлага следните услуги:преводи,легализация,юридически превод,технически превод,превод на английски, апостил,заверка на документи.

Агенцията има лиценз издаден от Министерство на външните работи на Република България,да извършва преводи на документи, за които се изисква легализация.

Извършваме преводи на всички езици: английски, немски, френски, испански, полски, чешки, гръцки, арабски, унгарски, румънски, молдавски, украински, турски, словашки, албански, холандски, руски, сръбски, хърватски, словенски, македонски и италиански език, както и на много други езици.

АГЕНЦИЯ ХЕРОС предлага превод на техническа литература,юридически превод и превод на медицински текст.Преводи по мейл за цялата страна.

Извършваме консултации във връзка с начина на легализиране на документи издадени от различни институции и ведомства в България, както и всички процедури по самата легализация.

Агенцията прави заверка с Апостил гарантирайки валидността и признаването на Българските документи в чужбина. Документите добиват способността на орегиналните такива издадени във всяка една държава,присаединила се към Хагската Конвенция за премахване на изискването за легализация на чуждестранните публични актове.

Ключови думи:
преводи легализация София,превод документи София,легализация документи София,заверки документи София,преводаческа агенция София, превод документи английски език София, превод от на немски език София, превод от на френски език София, превод от на испански език София, превод от на руски език София, превод от на гръцки език София, превод от на италиански език София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8589 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории