ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Многопрофилни болници АГ БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITA
АГ БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITAL)
АГ БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITAL)
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Стволови клетки
>> Ин витро
>> Хирургия
>> Детски грижи
>> Раждане
>> Бременност
>> Диагностика
>> Настаняване
>> Апаратура
дейност: Медицина и здравеопазване / Многопрофилни болници
населено място: град София / Хладилника
Адрес: бул. "Симеоновско шосе" 4А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITAL) - БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITAL)

БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITAL) е част от болничната група “Свети Лазар” ООД. “Св. Лазар” навлиза във второто си десетилетие с изградена още една АГ частна болница в Скопие, РМакедония, и с увереността, че осигурява на пациентите си висококвалифицирана медицинска помощ и комфорт. За разрешаването на важни диагностични и терапевтични проблеми допринася както оборудването с нова и най-съвременна техника, така и високоспециализираният и компетентен екип, с който болницата разполага.

За Нас

 

БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITAL) е част от болничната група “Свети Лазар” ООД. “Св. Лазар” навлиза във второто си десетилетие с изградена още една АГ частна болница в Скопие, РМакедония, и с увереността, че осигурява на пациентите си висококвалифицирана медицинска помощ и комфорт.

 

Философията, от която се ръководим винаги, е осигуряването на пълна информация за състоянието на пациента. За разрешаването на важни диагностични и терапевтични проблеми допринася както оборудването с нова и най-съвременна техника, така и високоспециализираният и компетентен екип, с който болницата разполага.

Основните показатели на акушерската помощ в болница "СВЕТИ ЛАЗАР" - София, са сравними с тези в най-добрите болнични заведения от този род в индустриално развитите страни.

Един от най-важните показатели за нивото на акушерската и неонатологична помощ в едно здравно заведение е Перинаталната детска смъртност (ПДС). Той се изчислява на 1000 живородени деца и представлява броя починали деца в периода от 28-ма гестационна седмица до 168-мия час след раждането. Стойността му в “Св. Лазар” е едва 1,1% за 10-годишен период (2 случая, проследявани извън болницата и загинали вътрематочно преди постъпването им в лечебното заведение) при 12,3% ежегодно за страната. Особено показателна в тази насока е и интранаталната детска смъртност (броят загинали деца по време на самото раждане) като съставна част от ПДС. В болница “Св. Лазар”, за целия период на нейната дейност, този показател е 0%. Друг важен показател е майчината смъртност. Това е смъртността на пациентки, преминали през болничното заведение и починали във връзка с усложнения на бременността или раждането. При нас този показател също е 0%.

Ключови думи:
БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР (ST LAZAR HOSPITAL), свети лазар, sveti lazar, лазар, АКУШЕРО-ГИНЕКОЛОГИЧНА БОЛНИЦА СВЕТИ ЛАЗАР гинекологични прегледи, консултации, стволови клетки, инвитро, стерилитет, клиника, раждане, акушерство, безкръвна хирургия, бременност, аг болница, диагностика маточна шийка, цитонамазка, лечение полово предавани болести, миома, кисти на яйчниците, доплер, пренатална диагностика, ехограф, кувьоз, София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 23488 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории