ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Психолог Адриана Георгиева
Адриана Георгиева
Адриана Георгиева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Психолог
населено място: град София / Лозенец
Адрес: бул. Св. Наум 11
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ СПЕЦИАЛИЗАЦИИ КАРТА

Адриана Георгиева - Специалист по психология в кв. Лозенец, гр. София

Адриана Георгиева е специалист психолог в град София. Тя предлага психотелесна и психоаналитична психотерапия, фамилни констелации и лечение на зависимости.

Адриана Георгиева е специалист - психолог, практикуващ в град София. Психотерапевтът предлага психоаналитична психотерапия, фамилни констелации и лечение на зависимости.

Специалист – психолог Адриана Георгиева

Като психолог, Георгиева извършва консултации на пациенти с различни психологически проблеми. Психолог Георгиева извършва прегледи, консултации и лечение на хора с проблеми като: липса на увереност, тягостни емоции и чувства, конфликтни ситуации в дома и работата, фобии и други. По време на терапията, специалистът психолог прилага различни техники за промяна на мисли и чувства, вродени навици или отклонения в поведението.

Психоаналитична психотерапия от Адриана Георгиева

Адриана Георгиева предлага психоаналитична психотерапия. Този вид терапия, представлява лечение чрез говорене. В хода на психоаналитичната психотерапия, пациентът е в състояние да преосмисли своя живот и да научи повече за своите потребности и желания. Чрез методите на психотерапията и психоанализата се разрешават проблеми от екзистенциален, екзистенциален и емоционален характер.

Фамилни системни констелации от Адриана Георгиева

Адриана Георгиева е психотерапевт, предлагащ фамилни системни констелации. Тази терапия я наричаме още семейната системна терапия и при нея е необходимо да присъстват и други членове от семейството – деца родители или партньори. Тя е полезна и помага при случай на сериозни заболявания, страхови неврози, депресии, хора с хомосексуални наклонности, зависимости от наркотици и алкохол. Фамилните системни констелации не се прилагат само за проблеми свързани в семейството и рода, а и при психически, емоционални и здравословни проблеми.

Лечение на зависимости от Адриана Георгиева

Адриана Георгиева ще Ви помогне при проблем с зависимост. Тя предлага лечение на зависимости, като нейната цел е да помогне на своите пациенти, като им предложи подкрепа и професионална психологическа помощ. Работата при лечение на зависимости, независимо дали е към наркотици, хазарт, алкохол или друг проблем, включва няколко етапа. Целта на Георгиева, като специалист психолог е да помогне на своите пациенти, като излекува тяхната зависимост и превърне животът им в удовлетворение и радост. Избирайки свободата, пациентите преминават през опити на бягство, съмнения и борба.

Жизненият път на всеки човека е сложен и е осеян с множество външни въздействия. Когато, реагираме отрицателно на тези въздействия, в нас се пораждат чувства на болка, вина, самосъжаление, тъга, гняв, страх, които пречат да се наслаждаваме на живота и изразходват нашата енергия. Една от задачите на Адриана Георгиева е да помогне на своите пациенти да превърнат тези чувства в съпричастие, любов, радост, жизненост, разбиране и доверие.

Ключови думи:
специалист психолог София Лозенец, психоаналитична психотерапия София Лозенец, фамилни системни констелации София, лечение зависимости София Лозенец, психотелесна психотерапия Лозенец София, клинична психология Лозенец София, емоции мотивация Лозенец София, преподаване психология Лозенец София, индивидуални различия Лозенец София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7821 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории