ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни продукти - PVC дограма AL MODA ХАРЛЕКС ООД
AL MODA ХАРЛЕКС ООД
AL MODA ХАРЛЕКС ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни продукти - PVC дограма
населено място: град Пловдив / Каменица
Адрес: гр. Карлово 4300 ул. Кирил и Методий №22
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

AL MODA ХАРЛЕКС ООД

Фирма “Харлекс” ООД е създадена през 1995 г. Основната дейност на фирмата е производство и търговия на всички видове щори и дограма, като запазената марка “АЛ МОДА” е своеобразен символ за качество и професионализъм. Произвежданите продукти са ориентирани спрямо пазара и най-вече за изцяло задоволяване на потребителското търсене с качествени и конкурентоспособни продукти на атрактивни цени.

Фирма “Харлекс” ООД е създадена през 1995 г. Основната  дейност на фирмата е производство и търговия на всички видове щори и дограма, като запазената марка “АЛ МОДА” е своеобразен символ за качество и професионализъм. Произвежданите продукти са ориентирани спрямо пазара и най-вече за изцяло задоволяване на потребителското търсене с качествени и конкурентоспособни продукти на атрактивни цени. През годините на своето съществуване, благодарение на стратегията на екип от висококвалифицирани  мениджъри, фирмата се е утвърдила като лидер в производството на щори и дограма  за вътрешния, а сега вече и на европейския пазар. Продуктите “АЛ МОДА” са изработени от висококачествени материали/СЕРТИФИКАТ  ЗА КАЧЕСТВО ПО EN ISO 9001: 2008/, изцяло отговарящи на европейските стандарти, които ще допълнят не само цялостния стил на интериора, но ще  отразят вашата неповторима индивидуалност, като задоволят напълно желанието ви за уют, комфорт и стил в дома  и офиса.

 

Производството на щори е организирано в собствена производствена база в гр. Карлово, с най- съвременна технология, производствени звена, с търговски и консултански офиси и собствен транспортен парк.


Изработването на щорите се извършва с материали от водещи световни имена в бранша като: “Хънтър Дъглас” – Холандия; “Холис” – Израел; “Анвис”; "Магнум" и "Селт"– Полша; “Вертисол” и "Кортинова – Испания; “Турнилс” – Швеция и др.; проверени и контролирани съгласно система за контрол на качеството на производителите чрез използване на тест методи ECCA,ISO 2409, ASTM, DIN и/или други международни признати спецификации и методи за тестване. Фирмата разполага с пълен набор високопроизводителни най – ново поколение механични, електрически, автоматични машини и оборудване.

 

За постигане на най - високо качество при производството на щори е внедрена система за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2008

Ние се стремим да бъдем винаги актуални, да откликваме на Вашите нужди и желания с компетентност и професионализъм за да постигнем  най – доброто интериорно решение. 

Ключови думи:
AL MODA ХАРЛЕКС ООД,лека промишленост,щори,сенници,тенти,Пловдив,каменица
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6783 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории