ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище 65 ОУ СВ СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ
65 ОУ СВ СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ
65 ОУ СВ СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: град София / Бусманци
Адрес: ул. "Просвета" №16
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПАРТНЬОРИ КАРТА

65 ОУ СВ СВ КИРИЛ И МЕТОДИЙ - 65 Основно Училище

65 основно училище Св. Св. Кирил и Методий е с общинско финансиране.Училището предлага висококачествено образование на своите възпитаници от първи до осми клас.Школото разполага с модерна учебна база и се намира в град София,кв.Бусманци.

65 ОУ Св.Св.Кирил и Методий град София обучава деца от 1-8 клас.Учебното ни заведение има точно поставени мисии и цели и екипът ни ежедневно работи по тяхното осъществявана.От 2011 се намираме в новооткрита сграда и разполагаме с отлична база.

Мисията на Основно училище Кирил и Методий е да осигурим добра реализация за учениците и да успеем да развием  образование полезно за обществото.В работата си,ние се стремим да формира личности с висока интелектуална култура и с изразено граждански поведение и съзнание.

Поставените от нас цели са да осигурим условия за нравствено,умствено,социално и физическо развитие в подрастващите,да повишим квалификацията на преподавателите и качеството на възпитателна и образователна работа и много други.Ние целим да превърнем учебното заведение в място за изява за децата и предлагаме задълбочена работа с ученици по избран от тях предмет.

Сграда в която се помещава 65 ОУ Св.Св.Кирил и Методий е красива и е открита през 2011г.Разполагаме със столова,компютърен кабинет и физкултурен салон.Кабинетите и класните стаи са светли и просторни,а в сградата обучаваме ученици само на нашето школо.Преподавателите са с висока квалификация и педагогически опит,използват съвременни методи при обучението,отговорност и високи критерии при оценяване.

Изборът на училище за деца в ранна възраст като от 1-8 клас,защото тогава се създават дисциплината и навиците.Избирайки 65 ОУ Св.Св.Кирил и Методий,Вашите и наши деца получават качествено образование,отлична подготовка и познания.

Ключови думи:
Основно училище Бусманци София,основно образование Бусманци София,образование Бусманци София,обучение първи осми клас Бусманци София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7654 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории