ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Металообработка 26 май
26 май
26 май
ТЕХНОЛОГИЧНИ ОБРАБОТКИ
Оксидация, закаляване и механична обработка
Никелиране и хромиране
дейност: Метални изделия / Металообработка
населено място: град Благоевград / Струмско
Адрес: ул. Покровишко шосе
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПОЦИНКОВАНЕ КАРТА

26 май - Производство детайли от стомана и чугун в Благоевград

Фирма 26 май се занимава с производство и износ на детайли от стомана и чугун в град Благоевград. Фирмата извършва механична и термична обработка на метали, нанасяне на галванични покрития и термообработка на метални детайли.

Производство детайли от стомана и чугун в Благоевград

26 май - Производство детайли от стомана и чугун в БлагоевградФирма „26 май” ЕООД е специализирана в производство и износ на детайли от стомана и чугун. ЕТ ”26 май – Наталия Гъркова” е създадена през 1991 година в град Благоевград. Като неин наследник през 2000 година е регистрирана фирмата „26 май” ЕООД.

Дружеството разполага със собствена производствена база, включваща механичен, термичен и галваничен цех, напълно автоматизирана пречиствателна станция. Фирмата разполага с лаборатория за химичен анализ.

Обработка на метали и нанасяне на галванични покрития в Благоевград

Фирма „26 май” ЕООД насочва усилията си в областта на механичната и термична обработка на метали и нанасянето на галванични покрития. Фирмата разполага с единствената по размери в Югозападна България, голяма автоматизирана подвескова линия за нанасяне на галванични цинкови покрития. Дължината на ваните е 3 метра. „26 май” ЕООД разполага и с малка ръчна барабанна линия за поцинковане.

Нанасяне на покрития никел-хром в Благоевград

Фирма „26 май” ЕООД въвежда в експлоатация през септември 2009 година, напълно автоматизирана италианска линия за покрития никел-хром. Дължината на ваните е 2 метра. Фирмата използва тривалентен хром, за да гарантира безопасна работна среда и щадящо отношение към природата.

Към линията има скрубер за очистване на аспирирания въздух, линия за деминерализирана вода и колона с йонообменни смоли за пречистване на хромовата вана.

Термообработка на метални детайли в Благоевград

Фирма „26 май” ЕООД предлага на своите бизнес-партньори от България, Сърбия и Македония термообработка на метални детайли. Термичният цех е оборудван с електропещи, солна вана за обемно закаляване и селитрова вана за отпускане на закалените детайли.

Механичният цех разполага с машини за предварителна и финишна обработка на металите.

Фирма „26 май” ЕООД поддържа високи стандарти за качество на продукцията си и се стреми не само да отстоява постигнатите досега позициии, но и да привлече нови партньори и да завоюва нови пазари.

Ключови думи:
производство детайли стомана Благоевград, механична обработка метали Благоевград, термична обработка метали Благоевград, нанасяне галванични покрития Благоевград, металообработка Благоевград, галванични цинкови покрития Благоевград, покрития никел хром Благоевград, поцинковане Благоевград, термообработка метални детайли Благоевград, поцинковане Благоевград, никелиране Благоевград, хромиране Благоевград, оксидация Благоевград, закаляване Благоевград, 26 mai
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 14493 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории