ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Основно училище 1 ОУ Никола Първанов Лом
1 ОУ Никола Първанов Лом
1 ОУ Никола Първанов Лом
ДЕЙНОСТИ
дейност: Наука, образование / Основно училище
населено място: Монтана - област / Община Лом
Адрес: гр. Лом, ул. Филип Тотю 14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КОНСУЛТАЦИИ КАРТА

1 ОУ Никола Първанов Лом - Основно училище в град Лом

1 ОУ Никола Първанов е основно училище в град Лом. В него се извършва обучение на ученици от 1 до 8 клас. Освен това се работи по редица програми за развитие и насърчаване на децата.

Основно училище Никола Първанов в град Лом

Основно училище Никола Първанов е открито през 1905 година в град Лом, като трикласно общо училище. През 1970 година училищата Кръстьо Пишурка, ОУ Никола Първанов и ОУ Никола Вапцаров се обединяват и създават 1 ОУ Никола Първанов.

В учебното заведение се обучава ученици от 1 до 8 клас. Учебния процес протича на две смени. Училището е изцяло с общинско финансиране. Освен това участва в различни програми за развитие и насърчаване на интересите на децата.

В програмата на 1 ОУ Никола Първанов, се набляга на математическото и хуманитарно обучение, както и обучение по комуникационни и информационни технологии. За първокласниците се предлага компютърно и езиково обучение от висококвалифицирани преподаватели.

Сградата на Основно училище Никола Първанов  е разделена на два корпуса – за прогимназиален и начален курс. Материалната база е в отлично състояние. Има 2 компютърни кабинета, мултимедиен кабинет, книжна и електронна библиотека, съдържаща множество учебници и електронни уроци.

Обучение на ученици от 1 до 8 клас в 1 ОУ Никола Първанов в град Лом

В 1 ОУ Никола Първанов се извършва обучение на ученици от 1 до 8 клас, в две учебни смени. За образованието на децата се грижи екип от висококвалифицирани преподаватели и педагози. Тяхна основна цел е да предадат на възпитаниците си увереността и знанията, необходими им да постигнат своите цели в живота, да разпалят любопитство им към науката и най-вече да ги превърнат в отговорни и добри хора.

Учениците, обучавани в 1 ОУ Никола Първанов редовно взимат участие в състезания, конкурси и олимпиади на национално, областно и местно ниво. Благодарение на добрата си подготовка, те винаги заемат първи места, като по този начин защитават и високата репутация на училището.

Програми за развитие и насърчаване на децата в ОУ Никола Първанов в Лом

1 ОУ Никола Първанов в град Лом, работи по редица програми за развитие и насърчаване на децата. Чрез тях се цели усъвършенстване на техните възможности и таланти, развиване на интересите им в съответните направления и подпомагане на учебния процес и усвояване на учебния материал. Учениците могат да вземат участие в следните програми:

  • Заедно живеем и творим света - тя включва обучение в школи по танци и художествени композиции и участие в мажоретния състав на училището, моделизъм, история на религиите, приложни изкуства
  • Униформата –  лицето на елитното образование - в нея взимат участие както ученици, така и родители
  • С грижа към всяко дете - в програмата се цели осигуряване на допълнително обучение на учениците за повишаване на нивото на постиженията им по общообразователна подготовка

Заниманията във всяка от програмите се водят от висококвалифицирани преподаватели и педагози, които влагат цялата си любов и внимание на децата.

Ключови думи:
основно училище Лом, основно образование Лом, училища Лом, ученици Лом, първо основно Лом, образование Лом, училища Лом, обучение ученици Лом, основно образования Лом, обучение ученици 1 8 клас Лом, прием ученици 1 клас Лом, прием ученици първи клас Лом, програми обучение Лом, програми насърчаване ученици Лом, ou nikola parvanov lom
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10274 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории