ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Дерматолог Д-р Ася Данчева
Д-р Ася Данчева
 Д-р Ася Данчева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Дерматолог
населено място: град София / Гоце Делчев
Адрес: ул. Георги Измирлиев №8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СПЕЦИАЛИЗАЦИИ КАРТА

Д-р Ася Данчева - Специалист дерматолог и венеролог в София

Доктор Ася Данчева е специалист по кожни и венерически заболявания, практикуващ към Областният диспансер за кожни и венерически заболявания София-град, където завежда кабинет по Онкодерматология.

Като специалист, доктор Данчева предлага и извършва: Отстраняване на татуировки, Отстраняване на бенки, Фотоепилация, Лазерен ресърфъсинг, Фотоподмладяване, Дермабразио, Микродермабразио, Премахване на родилни петна, Попълване на устни, Ботулинов токсин и други процедури.

Отстраняване на татуировки от доктор Ася Данчева

Доктор Ася Данчева предлага отстраняване на татуировки. Причините са това желание в пациента са: може да са направени непрофесионално, да се променят неочаквано, може да се инфектират или импулсивното желание за правене на татуировка може да е отминало. Всяка процедура отнема средно между 10 и 20 минути. Няколко процедури са необходими, за да се постигне добър резултат. Броя на процедурите зависи от дълбочината и цвета на пигмента на татуировката.

Отстраняване на бенки в град София от доктор Данчева

Ако имате бенка която отговаря на някой от следващите признаци – промяна в първоначалния размер и вид, неправилни очертания, асиметрична, кървене, неравномерна пигментация или други признаци които й придават необичаен вид е много важно да се прегледате при лекр с опит в диагностиката и лечението на бенки и кожен рак. Отстраняването на обикновените бенки може да доведе до по-добър вид на кожата, по-гладка, чиста и с намален риск от дразнене.

Фотоепилация от доктор Данчева в град София, кв. Гоце Делчев

Лазерната епилация е ефективен и дълготраен метод за премахване на нежеланото окосмяване, което спестява много време и усилия, които сте отделяли със старите методи на епилация. Лазерното обезкосмяване е сравнително нова обещаваща терапия. Лазерът действа чрез предаване на енергия на пигмента в косменото стебло, която се абсорбира  след това от космения фоликул. Топлината генерирана при тази процедура уврежда фоликула и спира космения растеж.

Ключови думи:
Отстраняване татуировки София, Отстраняване бенки София, Фотоепилация София Гоце Делчев, специалист кожни и венерически заболявания София, кожни и венерически заболявания София, дерматолози София, венеролози София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8219 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории